Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
Vaivorykštės vėliava
Vaivorykštės vėliava / AFP/„Scanpix“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: 24 vasaros renginiai Lietuvoje: nuo O.Koršunovo premjeros iki „The Roop“ koncerto

Birželio 29–30 d.

Spektaklio „Emigrantai“ premjera – nuo 19 val. komedijoje emigrantai pyksis, taikysis, valgys, prausis ir linksminsis tiesiog balkone – kaip tai vyko daugelyje Europos butų karantino metu. Intelektualas mąstytojas ir juodadarbis arba Vilniaus hipsteris ir Londono statybų pagalbinis. Režisuoja Darius Gumauskas, vaidina Giedrius Savickas ir Marius Čižauskas.

Birželio 30 d.

Poezijos skaitymai MO muziejaus terasoje – nuo 19 val. MO muziejaus organizuojamuose skaitymuose bus galima išgirsti Enrikos Striogaitės, Benedikto Januševičiaus, Donaldo Kajoko ir kitų žinomų Lietuvos poetų balsus.

Liepos 1 d.

Prasideda „Naujasis Baltijos šokis 2021“ – visoje Lietuvoje bus pristatoma jubiliejinė programa „Viskas yra šokis“. Žiūrovų laukia išskirtiniai Portugalijos, Vokietijos, Liuksemburgo, Čekijos, Lenkijos, Baltarusijos menininkų spektakliai, naujausi Lietuvos kūrėjų darbai ir šokio eskizų programa.

Dviejų baleto kūrinių vakaras – 21.30 val. Valdovų rūmų Didžiajame kieme įvyks spektaklio „Paquita“ premjera bei sugrįš baletas „Bolero“.

Liepos 3 d.

Diskusija apie LGBT+ kultūrą15min kultūra transliuojamame pokalbyje bus bandoma atsakyti į klausimą, ar pavyks sukurti LGBT+ draugišką kultūrą? Renginio kontekste neseniai viešojoje erdvėje įvyko skandalas, kurį aprašė 15min.

TAIP PAT SKAITYKITE: 24 vasaros renginiai Lietuvoje: nuo O.Koršunovo premjeros iki „The Roop“ koncerto

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas