Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
Vytautas Kernagis
Vytautas Kernagis / PASAKA DISTRIBUTION nuotr.

Vasario 14 d.

„Saulės kliošo“ kocertas – 19:00 val. Vilnius, „Avia Solutions Group“ arenoje, Vilniuje grupė vienam vakarui virs „Meilės kliošu“. „Kviečiame pabūti ir vėl (arba pirmą kartą) mūsų muzikos pasaulyje, kuriame užteks vietos visiems. Po ilgesnės pertraukos, pasiilgę jūsų ir vieni kitų, ruošiame didesnį, bet įprastai jaukų ir šiltą koncertą. Jei yra mylimas žmogus, kuriam apie tai pasakyti ar priminti neradote progos, sukurkime ją kartu“, – į koncertą kviečia grupės nariai Justė Starinskaitė ir Laurynas Šarkinas.

Ievos Norkutės koncertas „Meilės nutylėjimai” – Šv. Jonų bažnyčioje Vilniuje daininkė pristatys savo naująjį albumą „4“.

Koncertas „Meilė tango ritmu“ – 18:30 val. Klaipėdos koncertų salėje smuikininkė Dalia Dėdinskaitė, violončelininkas Glebas Pyšniakas, akordeonininkas Tadas Motiečius ir perkusininkas Pavelas Giunteris kvies kartu leistis į muzikinę kelionę po skirtingus žemynus ir kultūras. Atlikėjų įkvėptai interpretuojamus Á.Piazzollos kūrinius aistringais šokių piešiniais papildys argentinietiško tango šokėjų pora Carlos ir Brigita Rodriguez.

Vasario 14–20 d.

Knygų savaitė – nuo Argentinos iki Kinijos, nuo 1-ų iki 101-ų, nuo Ados iki Žygimanto – kad ir kas būtume, mums visiems patinka įdomios, įtraukiančios istorijos. Vasarį apie tai, kas mus jungia – apie geras knygas, – kviečiame kalbėtis visur, kur esate jūs: parkuose, ZOOM skambučiais, kavinėse, televizijos eteryje, virtuvėse ar paplūdimiuose. Švęskime bendrumą.

Vasario 16 d.

Dokumentinio filmo „Kernagis“ premjera – kino teatruose „Pasaka“ bus rodomasis pirmasis dokumentinis filmas apie Vytautą Kernagį. Tai vieno garsiausių visų laikų Lietuvos artistų išpažintis. Tai visos jo kartos dienoraštis. Ir liudijimas, kad nepakeičiamų yra. Režisierius Andrius Lekavičius žiūrovus kviečia leistis į V.Kernagio pasaulį, kuris pirmą kartą atveriamas intymaus ir nematyto šeimos archyvo dėka.

Koncertas „Begalinis skrydis“ – 19:00 val. Filharmonijos Didžiojoje salėje, Vilniuje. Valstybės atkūrimo dienai vieni iškiliausių Lietuvos muzikinių kolektyvų, vadovaujami ir diriguojami maestro Modesto Barkausko ir Vaclovo Augustino, parengė vien lietuviškos muzikos programą.

Vasario 17 d.

LTMKS 25 metų gimtadienis – „Sodas 2123“ komplekse, Vilniuje vyks Lietuvos tarpdisciplininio meno kūrėjų sąjungos jubiliejaus šventė bei 19:00 val. duris atvers nauja kultūros erdvė „FAMM“.

Vasario 18–20 d.

Dokumentinio spektaklio „Kauno Asamblėja“ premjera – 18:00 val. Nacionaliniame Kauno dramos teatre, Rūtos salėje. Tai bendras NKDT ir dokumentinio teatro kompanijos „Porte Parole“ (Kanada) kūrybinis projektas, kurio tikslas – teatro priemonėmis kurti demokratišką dialogą labiausiai visuomenę supriešinančiomis temomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas