Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
Festivalio „Vilnius Jazz“ dalyviai
Festivalio „Vilnius Jazz“ dalyviai

Spalio 14 d.

Asmik Grigorian „Salomėja“ – Vilniuje, Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro salėje. Teatralizuoto koncerto metu, kartu su ryškiausiu Lietuvos sopranu scenoje pasirodys ir Johanano partiją atliks garsiausias šalies bosas-baritonas Kostas Smoriginas.

„Vilnius Jazz“ – Vilniuje. „Šiemetį festivalį pavadinčiau bandomuoju kelyje į naują renginio formatą, kurį norėtume išsaugoti bent kelerius artimiausius metus, kai jam bus skiriamas strateginis finansavimas“, – teigė „Vilnius Jazz“ įkūrėjas ir ilgametis rengėjas Antanas Gustys.

Spalio 19 d.

Leilos Josefowicz koncertas – Vilniuje Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje. Į Lietuvą pirmą kartą atvyksta pasaulinio garso smuikininkė Leila Josefowicz. „Los Angeles Times“ kritikas apie atlikėją rašė: „Jai grojant kartais verta žvilgtelėti į smuikininkės pėdas – ar jos nepakilusios nuo žemės. Kai jos nusileidžia, L.Josefowicz transformuojasi į audringą rokerę, kurios virtuoziškumas sklando džiaugsmingos energijos bangomis.“

Spalio 19–20 d.

Fotografijos savaitgalis Vilniuje, Nacionalinėje dailės galerijoje. Tai vienintelis toks renginys Lietuvoje, jau ketvirtus metus kviečiantis lankytojus į turiningą fotografijos meno pasaulį. Patekimas į „Fotografijos savaitgalį“ bei vedamus edukacinius renginius – nemokamas.

Spalio 19–lapkričio 7 d.

Tarptautinis muzikos festivalis „Gaida“ – Vilniuje. Festivalis savo koncertų programose pakvies atrasti „Duendę“ – tą paslaptingą, galingą jėgą, stipriai paveikiančią žmogaus vidų ir sukeliančią katarsį, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant