Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Ramūnas Rudokas dirbs barmenu

Garsūs muzikantai, aktoriai, humoristai ir kiti pramogų pasaulio atstovai netrukus pradės varžybas populiariame Kauno kokteilių bare „Basement“. Jau šį ketvirtadienį pirmasis už baro stos žinomas aktorius bei televizijos laidų ir renginių vedėjas R. Rudokas.
Ramūnas Rudokas.
Ramūnas Rudokas.

Projektas „Žvaigždė už baro“ kiekvieną ketvirtadienį kvies vis naujas įžymybes išmėginti jėgas barmeno pareigose. Renginių ciklas tęsis ištisus metus. Kiekvienas dalyvis publiką vaišins savo mėgstamiausiu kokteiliu. Lankytojai galės įvertinti ne tik žvaigždžių miklumą sukiojantis už baro, bet ir skonį renkantis geriausius receptus bei jiems skirtus ingredientus.

„Barmenas – tai tas žmogus, kuris ne tik įpils norimo gėrimo ar sumaišys savo firminį kokteilį, bet ir pakalbins ar bent nusišypsos. Už baro stosiančios įžymybės turės perprasti visus šio darbo niuansus. Žvaigždės ne tik mokysis kokteilių gaminimo paslapčių, bet ir bendraus su publika ir mielai nusifotografuos su linksmiausiais vakaro svečiais. Manome, kad tokia ketvirtadienio vakarų atrakcija nepaliks mūsų lankytojų abejingų“, – apie idėją laikinai už baro „įdarbinti“ įžymybes pasakoja  „Basement“ projektų vadovas Tomas Granskas.

Komisija skaičiuos ir rinks daugiausia kokteilių per vakarą pardavusią žvaigždę. Organizatoriai nugalėtoją žada apdovanoti solidžiu pagrindiniu prizu, kurį kol kas laiko paslaptyje.

Senamiesčio ir Laisvės alėjos sandūroje įsikūrusį legendinį kokteilių barą „Basement by BarBar’a“ pamėgę kauniečiai ir miesto svečiai kaskart galės stebėti, kas pirmauja garsenybių turnyre. Renginių organizatoriai parengė specialią rezultatų lentą, kurioje atsiras vis nauji pramogų pasaulio atstovų vardai ir ties jais pažymėti skaičiai, nurodantys pasiekimus už baro.

Pirmasis projekte „Žvaigždė už baro“ rugsėjo 17 d. vakarą debiutuos žinomas aktorius Ramūnas Rudokas. Būsimasis vakaro šeimininkas svečiams žada dovanoti didelę dozę gerų emocijų, pagardintą išskirtinio skonio kokteiliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento