Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apklausa: Kokių renginių vasarą laukiame?

RIA (Renginių industrijos asociacija), reaguodama į susidariusią keistą situaciją renginių ir kultūros sektoriaus atžvilgiu, kuomet leidžiami tūkstantiniai žmonių susibūrimai, o profesionaliai organizuotų renginių veikla iki šiol draudžiama, kviečia Lietuvos gyventojus dalyvauti apklausoje „Kokių renginių vasarą laukiame“ .
Marijus Olekas, Valdas Petreikis, Agnė Grigaliūnienė
Andrius Ziauberis, Agnė Grigaliūnienė, ValdasPetreikis / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Kultūra Renginiai

Šiandienos situacija ir valdžios institucijų karantino atlaisvinimo sprendimų vilkinimas ne tik paralyžuoja sektoriaus veiklą, ši situacija riboja ir kiekvieno žmogaus laisves. Todėl RIA kviečia portalo skaitytojus aktyviai dalyvauti apklausoje ir išsakyti savo poziciją.

Luko Griciaus nuotr./Agnė Grigaliūnienė
Luko Griciaus nuotr./Agnė Grigaliūnienė

„Mūsų sektorius dramatiškai uždarytas jau metus. Buvo laikas, kai virusas buvo visiškai nepažintas, tuomet visi privalėjo susitelkti visuomenės sveikatos labui. Šiandien – vis mažiau suprantami valdžios sprendimai ir liūdina, ir piktina. Manau, nerasime daugiau nuo pandemijos nukentėjusio sektoriaus nei kultūros ir renginių. Reali sektoriaus veikla ir toliau draudžiama, neproporcingai ir neprotingai ribojama. Bet kartu nukenčia ir daug Lietuvos žmonių, nes darbas – ne vienintėlė žmogaus pilnaverčio gyvenimo dalis – šalia kasdienos egzistuoja ir žmonių emocinė sveikata. Kultūra ir renginiai visuomet buvo neatsiejama žmogaus gyvenimo dalis. Tad šiandien, kartu su kolegomis iš RIA parengėme apklausą. Nes mums rūpi, ko nori žmonės: renginių, koncertų, sporto švenčių ar įmonių komandų susitikimų.“ – apklausą pristatė renginių organizatorė, RIA valdybos narė Agnė Grigaliūnienė.

Apklausą pildyti kviečiame čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas