Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Electric Light Orchestra“ koncertuose žiūrovus sušildys „Arbata“

Jau šią savaitę net 2 koncertus Lietuvoje surengs legendinė grupė „Electric Light Orchestra“ (The Orchestra. Featuring Former Members of ELO and ELO Part II; ELO). Kaune ir Vilniuje nepamirštamus muzikos šou britai žiūrovams dovanos kartu su Kauno simfoniniu orkestru. Pasaulyje garsius muzikantus apšildys melodingo roko atlikėjai iš Lietuvos – grupė „Arbata“.
Grupė „Arbata“
Grupė „Arbata“ / „Bombonešio“ nuotr.

Lietuviai „Arbata“ yra gerai žinomi gyvos muzikos mėgėjams – jų koncertai šalies klubuose visuomet sulaukia šilto publikos palaikymo. Ši roko grupė yra nuolatinė įvairių konkursų ir festivalių dalyvė. Dideliu hitu tapo grupės daina „Nuo durų iki durų“. Ji buvo pristatyta muzikiniame projekte „Lietuvos dainų dešimtukas“ ir pelnė daugiausia televizijos žiūrovų simpatijų. Naujausias grupės „Arbata“ kūrinys „Aguona“ sėkmingai užkopė į radijo stoties „Radiocentras“ lietuviškų dainų dvidešimtuko viršūnę.

„Savo dainomis nesiekiame atrasti ko nors naujo, kam nors ko nors įrodyti – stengiamės gyvenimą padaryti šviesesnį. Manome, kad nėra absoliučios tiesos, kuri pasakytų, kuri muzika yra tikra. Todėl kuriame tai, kas tuo metu yra širdyje, kas padėtų šią akimirką būti laimingam. Nesvarbu, ar muzika skambėtų liūdnai, linksmai, ar lyriškai. Viskas priklauso nuo to, kas vyksta tuo metu aplink... ir viduje...“ – apie savo kūrybą pasakoja grupės „Arbata“ nariai ir žada, kad šiame koncerte skambės ir kelios dainos iš naujausio albumo, pasirodysiančio jau per žiemos šventes.

Koncertuose Lietuvoje ELO atliks garsiausius ir į populiariosios muzikos istoriją įėjusius kūrinius. Rokeriams pritars Kauno simfoninis orkestras. Legendiniai muzikantai mūsų žiūrovams žada įspūdingą šou. Iš Didžiosios Britanijos specialiai pasirodymams Lietuvoje bus atvežti ELO instrumentai, dūmų mašinos, lazeriai, speciali apšvietimo technika. Arenose bus sumontuotos ypač geros kokybės garso sistemos.

ELO Vilniuje koncertuos jau ketvirtadienį (lapkričio 20 d.), o Kaune – penktadienį (lapkričio 21 d.). Bilietai į renginius platinami visose BILIETAI LT kasose. Legendinės grupės pasirodymus Lietuvoje organizuoja Rytų ir Vidurio Europoje pirmaujanti koncertų agentūra „Makroconcert“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas