Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ilgamečiai „Vilnius Coffee Festival“ vedėjai atvirauja: nuo įtampos iki svajonių išsipildymo

Jau 13-tą kartą organizuojamas bene didžiausias Baltijos šalyse kavos festivalis „Vilnius Coffee Festival“ po dviejų metų priverstinės pandeminės pertraukos sugrįžta atsinaujinęs ir pagausėjęs. Į festivalį sugrįžta ir festivalio vedėjai, kavos ekspertai ir mylėtojai – Santa Audickaitė ir Mindaugas Ryškus, rašoma „Vilnius Coffee Festival“ pranešime spaudai.
Mindaugas Ryškus
Mindaugas Ryškus / Asmeninio archyvo nuotr.

Gerai plačiajai visuomenei pažįstami veidai sutinka, kad festivalis jiems prilygsta galimybių ir atradimų pilnai kelionei, kuri ne tik stiprina meilę kavai, bet ir atneša ilgametes draugystes su kavos bendruomenėje esančiais žmonėmis.

„Šis festivalis yra plačių horizontų požiūrio lydimas susibūrimas, kuriame gyvenimas prilygsta vienai didelei kelionei per skonių bei kvapų viršūnes. „Vilnius Coffee Festival“ metu išgyveni visą puokštę emocijų nuo susižavėjimo, įtampos stebint čempionato pasirodymus, iki ovacijų lydimos kulminacijos kažkam laimėjus rungtį. Iki šiol branginu draugystes, paliestas kavos aromato. Festivalio savaitgalis visada pakelia nuotaiką ir pakyli didžioms idėjoms, o svarbiausia jis mane motyvuoja patikėti kūrybiškais sumanymais ir svajonių išsipildymu“, –savo prisiminimais ir išgyvenimais dalinasi renginių vedėja S.Audickaitė.

Asmeninio archyvo nuotr. /Santa Audickaitė
Asmeninio archyvo nuotr. /Santa Audickaitė

Kavos žinovas ir ilgametis kavos festivalio vedėjas Mindauga priduria, kad „Vilnius Coffee Festival“ yra geriausia vieta ir laikas metuose susiburti visiems kavos mylėtojams, entuziastams ar šios industrijos atstovams. „Kiekvienas dalyvaujantis šioje šventėje gali rasti kažką vertingo sau. Tą, kurį domina kava – geresnės vietos ir laiko santakos neras. Ir kad ir kas tavo gyvenime yra kava, visus jos veidus sutiksi ir pažinsi būtent čia“, – neabejoja M.Ryškus.

Turbūt ne atsitiktinai kava abiems vedėjams turi išskirtinę reikšmę ir įprastoje rutinoje. Santa kavą prilygina degalams, kurie užkuria vidinį variklį: „Kava yra mano pirmasis pasirinkimas, kuomet ieškau savyje platesnių tolių idėjoms ar projektams. Kai noriu drąsių minčių antplūdžio ir vidinio impulso dideliems planams, ji tampa mano degalais leistis į kūrybą“, – tvirtina S.Audickaitė.

Tuo tarpu Mindaugas, skaičiuojantis jau 15 profesionalus santykio su kava metus, dalinasi, kad šis laikas yra ypatingas ir išskirtinis. „Šį laikotarpį ir mano santykį su kava pavadinčiau renesansu, nors gal labiau tiktų – brandusis renesansas“, – paslaptingai užsimena ir savo atradimus susirinkti festivalyje kviečia M.Ryškus.

Pilna trijų dienų festivalio programa: https://www.vilniuscoffeefestival.lt/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas