Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš griūvančio bokšto juokiasi ir patys J.Miltinio dramos teatro vadovai

Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro bokštas, ant kurio puikuojasi bene pati didžiausia Trispalvė, pamažu yra – nuo jo lupasi apšiltinimas. Neremontuojamas defektas vis didėja, nors kultūros įstaigos vadovas Leonas Blėdis naujienų portalui JP prieš porą savaičių teigė, kad situacija valdoma ir jis puikiai žino, kas vyksta su teatro bokštu.
Andrius Jevsejevas
Andrius Jevsejevas / Juozo Miltinio teatro nuotr.

Tuo tarpu J.Miltinio dramos teatro meno vadovui Andriui Jevsejevui netrūksta humoro. Teatralas į socialiniame tinkle „Facebook“ patalpino fotografiją su irstančiu teatro bokštu, kurį palygino su pusiau nuluptu bananu.

„Nieko blogo negalvojau. Tiesiog palyginau su pusiau nuluptu bananu. Toks humoras. Nesu specialistas ir negalėčiau paaiškint, ką reikia daryti ir kaip tvarkyti. Į tuos klausimus gali atsakyti teatro vadovas Leonas Blėdis“, – teigė teatro meno vadovas.

J.Miltinio dramos teatro direktorius L.Blėdis naujienų portalui JP dar kartą patvirtino, kad puikiai žino, kas vyksta su teatro bokštu.

„Faktas žinomas ir bandome tvarkyti. Apie atsiradusį defektą informavome Kultūros ministeriją. Steigėjas privalo žinoti, kokios problemos kamuoja teatrą. Tačiau dar šiandien negaliu tiksliai pasakyti, kaip bus remontuojamas teatro bokštas. Nenoriu būti netikslus. Geriau reikia sulaukti bokšto defekto įvertinimo. Tik tuomet paaiškės, kaip vyks remonto darbai ir kada jis prasidės“, – aiškino L.Blėdis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas