Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurga Šeduikytė: svarbu turėti žmogų, į kurį būtų galima atsiremti

Dainininkė Jurga Šeduikytė, keletą metų buvo savanorė Big Brothers Big Sisters programoje ir susidūrė su nemažais iššūkiais bandydama rasti bendrą kalbą su savo jaunesniąja drauge. Tačiau patirtį prisimena kaip vieną šviesiausių gyvenimo akimirkų ir džiaugiasi prisidėjusi prie bent vieno jauno žmogaus augimo ir tobulėjimo.
Vidas Bareikis ir Jurga Šeduikytė
Vidas Bareikis ir Jurga Šeduikytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šeimoje dažnai būna tas paauglystės etapas, kai tėvai negali padėti. Vaikas savaime bando išgyventi pats, statosi pagrindą po kojomis, ieško savęs, todėl labai svarbu turėti žmogų, į kurį būtų galima atsiremti“, - pažymėjo dainininkė.

Pasak Jurgos, programa Big Brothers Big Sisters atsiradusi tikrai ne veltui. Kartais šeima nepastebi smulkmenų, bet kitas, atsiradęs iš šono, gali atrakinti kažkokią kertelę ir padėti atrasti tinkamą gyvenimo kelio kryptį.

Kartais šeima nepastebi smulkmenų, bet kitas, atsiradęs iš šono, gali atrakinti kažkokią kertelę ir padėti atrasti tinkamą gyvenimo kelio kryptį.

Labai svarbu, kad tai būtų suaugęs žmogus ir gebantis įsiklausyti.

Jurga Šeduikytė džiaugiasi, kad dalyvavimas programoje buvo naudingas ir jos draugė šiuo metu atradusi savo pomėgius ir mėgstamą užsiėmimą gyvena Vilniuje.

Jau kitą savaitę, balandžio 25 – gegužės 1d., nusipirkę kasdienės kavos prisidėsite prie socialinės programos „Big Brothers Big Sisters“ rėmimo.

Stebuklinga kava - tai Vilniaus Gedimino Rotary klubo organizuojama socialinė akcija Lietuvos mastu, kurios metu surinktos lėšos padės vaikams, patiriantiems emocinių sunkumų surasti draugą. Akcijos draugų kavinėse galėsite ne tik paskanauti skanios kavos ir prisidėti prie labdaros projekto, bet ir pasimėgauti projekto iniciatorių organizuojamais renginiais.

Prisidėti galite ir paskambinę trumpaisiais tel. nr. 1417 - 2 eurai, 1418 - 3 eurai.

Pasak Vilniaus Gedimino Rotary Klubo prezidentės Jurgitos Lemešiūtės – Frejienės, tikimės kad kasdienės kavos, tačiau gerumo paverstos Stebuklingos kavos pagalba prisidėsime prie „Big Brothers Big Sisters“ programos, kuri yra viena seniausių, geriausiai žinomų ir efektyviausių prevencinių programų pasaulyje, skirtų padėti vaikams, augimo.

Akcijos draugais sutiko tapti „Uber“, kavinių tinklas „Verocafe“, PJazz, kepyklėlės Thierry, restoranas "Strangelove", kavinė „Pinavija“, Kauno restoranas „PiccolaItalia“, sidrinė „Sarcozy“ Vilniuje ir kiti.

Daugiau informacijos ir nuotraukų apie projektą Stebuklinga kava ir Vilniaus Gedimino Rotary klubą: http://www.stebuklingakava.lt/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas