Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Makejevas išleido naują albumą „Apie Meilę, Lietuvą ir Degtinę“

Šeštadienis, gruodžio 13-oji diena, – oficiali jau aštuntojo Aleksandro Makejevo albumo „Apie Meilę, Lietuvą ir Degtinę“ išleidimo data. Atlikėjas jį pristatys 20 val. „Baltų dramblių“ kavinėje.
A. Makejevo albumas „Apie Meilę, Lietuvą ir Degtinę“
A. Makejevo albumas „Apie Meilę, Lietuvą ir Degtinę“ / Albumo viršelis

Prieš šventes pasirodančiame naujame Aleksandro dainų rinkinyje – šešiolika iki šiol neskelbtų kūrinių. Pasak dainų autoriaus ir atlikėjo (beje, vienintelio Lietuvoje nedainuojančio „koverių“), naujų dainų tematiką paveikė šiuo metu žmonijos išgyvenamos permainos. Kandžiais, ironiškais tekstais Aleksandras pašiepia kitus ir save, apdainuoja mūsų dabarties ydas ir negeroves. Be jokios abejonės, daug dėmesio albume skiriama meilės temai, tačiau ji pateikiama neįprastai – makejeviškai…

Albumas skirtas plačiai klausytojų auditorijai, tačiau nerekomenduojamas klausyti jaunesniems nei aštuoniolikos metų klausytojams. Atlikėjo manymu, tik brandus klausytojo amžius leidžia tinkamai suprasti dainiaus sarkazmą. Tiems, kuriems A.Makejevo dainos gali pasirodyti pernelyg drastiškos, atlikėjas siūlo pažvelgti į viską paviršutiniškiau ir su šypsena. Nauju albumu atlikėjas tikisi paskatinti klausytojus fokusuoti dėmesį į asmenines širdies ir proto krizes bei nesijaudinti dėl laikinų ir beprasmių ekonominių ar politinių sunkumų.

Radijo stotims siūloma pirmoji albumo daina – „Lietuva XI“. Muzika ir žodžiai – A.Makejevo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas