Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikuojančiame kelte“ – bardų duetas

Šeštadienį, birželio 30 dieną 20 val. į festivalį „Muzikuojantis keltas“ suptis ant bangų ir klausytis svaiginančiai atpalaiduojančios muzikos pakvies puikiai visiems pažįstamas aktorių ir bardų Kosto Smorigino ir Olego Ditkovskio duetas. Atlikėjų programoje skambės dainos iš naujosios kompaktinės plokštelės „Albumas“. Tai bus desertas prie jau gerai žinomų dainų, kurias K. Smoriginas ir O. Ditkovskis žada sugroti.
Kostas ir Olegas
Kostas ir Olegas / „Muzikuojančio kelto“ nuotr.

Kiekvienas, kam nesvetimas dainuojamosios poezijos žanras, žino, kad šis duetas, vienas iš puikiausiai atskleidžiančių šio žanro paprastume slypintį genialumą. K. Smoriginas  muzikuojančiame kelte koncertuoja kasmet ir tikina tiesiog palaikantis puikią ir išskirtinę idėją.

„Muzikuojančiame kelte“ labai gera publika. Jeigu dar oras pasitaiko geras – vienas malonumas. Ir mums dirbti ir atėjusiems klausytis. Bet kokiu atveju, ši atrakcija – labai prasminga, graži ir sveikintina“, – pasakojo atlikėjas.

K. Smoriginas teigė pasiplaukiojimo keltu ir muzikavimo jame neidealizuojantis, tačiau vertinantis neįprastą atmosferą, įdomią idėją ir jos įgyvendinimą, žiūrovo pamaloninimą. „Žinoma, ieškant priekabių, galima jų atrasti – keltas galėtų būti su visais patogumai, dengta sale ir panašiai, – šypsojosi aktorius ir bardas. – Tačiau nereikia norėti idealių sąlygų. Organizatoriams reikia dėkoti vien už tokios idėjos įgyvendinimą“.

Kartu su kolega O. Ditkovskiu koncertuosiantis atlikėjas džiaugėsi, jog „Muzikuojančio kelto“ klausytojai gali išsirinkti būtent jų skonį atitinkančią muziką. Paskutiniojo birželio šeštadienio lankytojų taip pat žadėjo nenuvilti – koncerte skambės ne tik visiems gerai žinomos ir klausytojų mintinai mokamos dainos. „Su Olegu atliksime ir nemažai dainų iš mano naujosios plokštelės „Albumas“. Bet tai nebus jos pristatymo koncertas. Tai – dviejų žmonių vakaras. Todėl tikrasis albumo pristatymas, greičiausiai, vyks rudenį“, – žadėjo K. Smoriginas. 

Taigi visus, kuriems artima dainuojamoji poezija ir tuos, kuriems be galo patinka šių kūrėjų dainos, kviečiame į bardų autorinį koncertą  „Muzikuojančiame kelte“.

„Muzikuojantis keltas“ (keltas „NIDA“) išplaukia iš Senosios Smiltynės perkėlos, Šiaurinio rago (Danės g. 1, Klaipėda), ties „Kiaulės nugara“ sušoka valsą, o prie Jūros vartų romantiškai palydi saulę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas