Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Keistuolių jubiliejų atgims visa teatro istorija (nuotraukos)

Su Keistuoliais užaugę ar vis dar augantys žiūrovai turėtų suklusti, nes artėja šio teatro jubiliejiniai koncertai, kuriuose susirinks visos trys Keistuolių kartos ir per 20 veiklos metų sukurti legendiniai spektaklių personažai. Vilniaus „Utenos“ arenoje, Kauno sporto halėje ir Šiaulių arenoje Keistuoliai savo jubiliejinį gimtadienį žada švęsti, kartu su žiūrovais prisimindami populiarias daineles iš įvairių spektaklių vaikams ir suaugusiems.
Andrius Kaniava ir Aidas Giniotis (2008 m.)
Vyriausieji Keistuoliai / Alvydo Opulskio nuotr. ir montažas

„Prieš dešimt metų, švęsdami 10-ąjį gimtadienį, koncertavome Koncertų ir sporto rūmuose. Šiais metais, minėdami 20-ąjį jubiliejų, nusprendėme ir vėl prisiminti mūsų žiūrovus bei gerbėjus, be to jaučiame skolą, nes pastaruoju metu dėl finansinių kliūčių mažai gastroliuojame, – sprendimą koncertuoti trijuose miestuose aiškino A. Giniotis.

Keistuolių teatro įkūrėjai neslėpė, kad galutinis koncerto scenarijus visada gimsta paskutinėmis akimirkomis, už jį šį kartą atsakingi Keistuoliai Andrius Kaniava ir Aidas Giniotis.

„Šie koncertai labiausiai adresuoti tiems žiūrovams, kurie užaugo kartu su Keistuoliais. Kurie visus 20 metų praleido kartu. Mes bandysime atgaivinti tokių žiūrovų atmintį ir pateikti jiems viską, ką turime geriausia: pradedant nuo to, kas buvo prieš 20 metų ir baigiant tuo, kas yra dabar“, – apie būsimą koncertą pasakojo A. Kaniava.

Pirmoje koncerto dalyje, kaip žada koncertų organizatoriai, vaikai galės susitikti su pažįstamais ir pamėgtais personažais, kuriuos matė Keistuolių teatre, kurie vis dar gyvuoja ir kurie savo gyvenimą scenoje jau baigė. Tuo tarpu antroji koncertų dalis bus skiriama užaugusiems žiūrovams.

„Antroje dalyje žiūrovai turėtų išgirsti tokį projektą „Vogtos dainos“, kurio mes dabar jau vengiame. Paskutinį kartą turėtume dar kartą jį atgaivinti, kaip prisiminimą apie labai gerą ir malonų mūsų gyvenimo etapą. Na, ir aišku baigsime koncertą „Brėmenų muzikantais“... To jau neišvengsime... – pasakodamas juokėsi A. Kaniava.

Keistuolių teatro 20 metų gimtadienio koncertai vyks kalėdiniu laikotarpiu: gruodžio 22 d. šventinis koncertas džiugins šiauliečius Šiaulių arenoje, gruodžio 26 d. Keistuoliai koncertuos Kauno sporto halėje, gruodžio 29 d. šventinis koncertas vyks Utenos pramogų arenoje, Vilniuje.

„Šis mūsų sezono pusmetis pažymėtas premjerų gausa, todėl po visų didžiųjų koncertų ir didžiųjų švenčių galėsime pašvęsti ir pailsėti patys. Todėl ruošiamės labai rimtai švęsti – iš pradžių meniškai, o vėliau – poilsiškai“, – šmaikštavo A. Giniotis.

Bilietus į Keistuolių teatro 20-mečio koncertus bus galima įsigyti nuo lapkričio 18 dienos 10 val. ryto visose BILIETAI.LT kasose ir internetu. Ištikimiausi Keistuolių gerbėjai pirmuosius bilietus turės progą įsigyti už ypač patrauklią kainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento