Tvarus, atsakingas verslas (angl. – Sustainable business) – nėra naujiena Europos ir pasaulio restoranų verslo sferoje, kadangi pasaulis jau ne pirmus metus kryptingai vysto šią sritį: vietinės/sezoninės žaliavos, nykstančių žuvies rūšių atsisakymas, griežtas „ne“ GMO, sintetiniams dažikliams ir skonio stiprikliams, socialinės akcijos ir tvarios technologijos. Lietuvoje ši kryptis iš lėto, bet vis tik įsisiūbuoja, ir Lietuvos restoranų atstovai kviečiami į interaktyvią konferenciją „Atsakingas Restoranų Verslas“.
HoReCa sferos žmonės (restoranų, viešbučių ir kt. maitinimo įstaigų atstovai bei HoReCa sektoriaus tiekėjai), iš anksto užsiregistravę į „Atsakingo restoranų verslo“ konferenciją, sužinos aktualiausias restoranų verslo tendencijas, restoranų lankytojų lūkesčius, gaus strateginės rinkodaros specialisto konsultaciją, kaip atsakingo verslo idėjas komunikuoti savo lankytojams.
Kada: 2014 m. lapkričio 6 d.
Kur: Vilniuje, „Litexpo“ parodų centre, 5.3 konferencijų salėje.
Konferencijos programą rasite čia.
Svarbu: Vietų skaičius ribotas, užsiregistravusiems dalyvavimas nemokamas.