Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prasideda paraiškų priėmimas Kultūros paso paslaugų atrankai

Kultūros ministerija, bendradarbiaudama su Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, kviečia kultūros ir meno įstaigas, menininkus ir kultūros edukatorius teikti paraiškas Kultūros paso paslaugų, skirtų visų klasių mokiniams, atrankai, skelbiama pranešime žiniasklaidai. Nuo šiol šias paslaugas bus galima teikti ir nuotoliniu būdu.
Vaikai tyrinėja Vilniaus universiteto bibliotekos duris
Asociatyvi nuotrauka

Kultūros ministerija atkreipiame dėmesį, kad tos paslaugos, kurių teikimui reikalingos papildomos priemonės (gaminio žaliavos, medžiagos ar sudedamosios dalys, specialūs įrankiai, mechanizmai ar kt.), negalės būti teikiamos nuotoliniu būdu. Nuotoliniu būdu teikiamoms paslaugoms taikomi ir kiti reikalavimai: paslaugos teikėjas privalės užtikrinti, kad mokiniai prisijungtų prie saugios nuorodos ir kad prie paslaugos prisijungtų tik mokyklos vadovo įsakymu patvirtinti mokiniai.

Paraiškas Kultūros paso paslaugoms galima teikti nuo spalio 12 d. iki spalio 26 d. 17 val. Paraiškos bus priimamos tik paraiškų teikimo laikotarpiu ir tik užpildytos interneto svetainėje.

Plačiau apie kvietimą ir sąlygas galite skaityti – čia.

Ministerija primena, kad kultūros pasas yra priemonė visų Lietuvos mokinių, besimokančių pagal bendrojo ugdymo programas, kultūros pažinimo įpročiams ugdyti ir jų kultūros patirčiai plėsti teikiant jiems Kultūros paso atrankos kriterijus atitinkančias kultūros ir meno paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi