Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sostinės Kairėnų vasaros festivalyje – „Humoro klubo“ jubiliejus

Sekmadienį 19 val. 2008-aisiais įsikūrusi, kol kas vienintelė Lietuvoje profesionali, „stand-up“ komedijos grupė „Humoro klubas“ kviečia Vilniaus universiteto (VU) Botanikos sode Kairėnuose atšvęsti savo dešimtąjį gimtadienį. Tai bus baigiamasis Kairėnų vasaros festivalio renginys.
Paulius Ambrazevičius ir Mantas Katleris
Paulius Ambrazevičius ir Mantas Katleris / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Sekmadienį vyksiančio gimtadienio metu į sceną lips „Humoro klubo“ nariai Paulius Ambrazevičius, Mantas Bartuševičius, Dominykas Klajumas ir Vaidotas Šiožinis, o vienam renginiui prisijungs ir savo karjerą šioje grupėje pradėję Lietuvos komikai Mantas Stonkus, Justinas Jankevičius ir Mantas Katleris.

„Per dešimt metų susiformavo ištikimų gerbėjų ratas, scenoje pasirodė dešimtys šnekančiųjų, „Humoro klubas“ tapo reiškiniu“, – rašoma renginio organizatorių žiniasklaidai išplatintame pranešime.

Bilietus į renginį platina „Tiketa“. Juos, likus trims valandoms iki renginio pradžios, taip pat galima įsigyti prie įėjimo į VU Botanikos sodą. Bilieto kaina – 10, renginio dieną –12 eurų.

Trečiadienį dešimtmetį mininčio „Humoro klubo“ komikai P.Ambrazevičius ir M.Katleris lankėsi 15min studijoje, kur pasakojo apie komedijos grupės pradžią, jos asmenybes, geriausius pasirodymus ir didžiausius susimovimus.

Įrašas iš vaizdo studijos:

VIDEO: Komikai P.Ambrazevičius ir M.Katleris pasidalijo įdomiausiomis „Humoro klubo“ istorijomis

TAIP PAT SKAITYKITE: Justinas Jankevičius apie pažintį su „stand-up“ komedijos žanru: „Internete siųsdavomės Robbie Williamso dainas, kol netyčia parsisiuntėme Robino Williamso įrašą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas