Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje šį sekmadienį – grupės „Tequilajazzz“ koncertas

„Žiemos saulė“ – tai ne tik kultinės Piterio grupės „Tequilajazz" mylimiausios dainos pavadinimas – tai dar ir simbolis. Simbolis to, kad būtent „žiemos saulės“ periodu, gruodžio 17-ąją, žinoma grupė savo geriausia sudėtimi, vedama charizmatiško lyderio, dainininko, kompozitoriaus, poeto ir aranžuotojo Jevgenijaus „Ai-jai-jai“ Fiodorovo, pirmą kartą koncertuos Vilniuje.
Tequilajazzz
Tequilajazzz / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Muzika

Gruodžio 17-ąją 19 val. jaukios kamerinės salės White Piano Hall (ex-Piano.lt) (Trakų g. 9/1) scenoje šie muzikantai pristatys savo meną itin subtilioje, jaudinančioje ir trapioje bei energija trykštančioje, akustinėje programoje „Tyla ir Burtai“.

Šis koncertas – grupės dovana Vilniui, kuriame Jevgenijus Fiodorovas ne kartą lankėsi su savo šeima ir draugais bei asmeniniam susitikimui su Jo Šviesybe Dalai Lama. Šis renginys – muzikanto dovana miestui ir visai mūsų šaliai, kuriuos grupės muzikantai gerbia ir myli.

Specialiai dėl šio koncerto muzikantai sugrįš iš gastrolių po Jungtines Amerikos Valstijas, o po dienos poilsio mūsų šalyje iš karto vėl išvyks atgal namo į Sankt Peterburgą. Beje, kartu su grupe Jevgenijus Fiodorovas į Vilnių žada atsivežti ir savo mažus vaikus.

Bilietai į grupės „Tequilajazzz“ koncertą gruodžio 17-ąją 19 val. sostinės White Piano Hall (ex-PIANO.LT) salėje parduodami visose Bilietai.lt kasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant