Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiojo „No theatre“ sezono atidaryme – net 500 svečių

Būtent toks skaičius žiūrovų turės galimybę sudalyvauti Vido Bareikio vadovaujamo teatro judėjimo trečiojo sezono atidarymo šventėje. Ta proga rugsėjo 26, 27 ir 28 dienomis aktyvaus laisvalaikio centre „Kablys“ dar trims pasirodymams sugrįžtančiam spektakliui – provokacijai „MR.FLUXUS“ arba „ŠARLATANAI?“
Spektaklis „MR.FLUXUS“ arba „ŠARLATANAI?“
Spektaklis „MR.FLUXUS“ arba „ŠARLATANAI?“ / Plakatas

Šiais metais vienas iš trijų spektaklių pristatomas tarptautinio festivalio „Sirenos“rėmuose. Režisierius Vidas Bareikis taip pat prasitarė, kad šių spektaklių žiūrovams teks išskirtinė galimybė susipažinti su kamera užfiksuotu spektaklio kūrimo procesu.

Pagal G.Mačiūno biografiją sukurtas spektaklis praėjusiame sezone pelnė ne tik gausios publikos palaikymą, bet – ir kelis teatro apdovanojimus. Internetinio portalo www.menufaktura.lt „Sezono vinies“ rinkimuose spektaklis buvo pripažintas favoritu ir nurungė tokius spektaklius kaip J.Vaitkaus „Visuomenės priešas“ ar O.Koršunovo „Išvarymas“ . Viename spektaklyje telpa tik 150 žiūrovų, tad norintieji išvysti net du „Auksinius scenos kryžius“ praėjusį sezoną gavusį spektaklį, turėtų suskubti įsigyti bilietus. „Auksinių scenos kryžių“ teikimo ceremonijoje V.Bareikio suburtas judėjimas „No theatre“ buvo paskelbtas metų teatro reiškiniu, o J.Mačiūno vaidmenį sukūręs aktorius A.Storpirštis pripažintas geriausiu jaunuoju menininku. Kritikai jaunojo aktoriaus sukurtą G.Mačiūno paveikslą pavadino „tobula šio kontraversiškai vertinamo meno kūrėjo reinkarnacija“.

Spektaklio „MR.FLUXUS“ arba „ŠARLATANAI?“ video treileris.

VIDEO: "MR.FLUXUS arba ŠARLATANAI?" Teatro judėjimas "No theatre"

Po trijų šventinių „No theatre“ sezono atidarymo spektaklių Rež V.Bareikis trumpam išvyks į Maskvą,  kur spalio pradžioje pristatys savo kurtą spektaklį. „AKTRYSI“ (Aktorės) . O tuoj pat po premjeros kibs į darbus  su gausia „KOVOS KLUBO“ komanda kurioje ne tik „No theatre“ bei Jaunimo teatro aktoriai , bet jau daugiau nei mėnuo kartu kovos klube lankosi į spektaklį atrinktų 20 vyrų grupė. Bilietais į šią intriguojančią „No Theatre“ ir „ Jaunimo Teatro“ premjerą bus galima įsigyti jau nuo spalio 20d. Jaunimo teatro kasose.

Po trečiojo sezono starto žiūrovai šį pusmetį turės galimybę išvysti ir pirmuosius „No theatre“ judėjimos spektaklius – „No concert“ , „Pamišėlio užrašai“ bei „Telefonų knyga“  .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas