Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Apklausa: 35 proc. suaugusių britų vis dar miega su meškučiais

Meškučiai jau nuo seniausių laikų džiugino įvairaus amžiaus vaikus ir padėdavo jiems ramiai miegoti naktimis.
Ponas Bynas
Pasirodo, kad Ponas Bynas – ne vienintelis iš britų miega su meškiuku. / Kadras iš „YouTube“

Tačiau, pasirodo, kad užmigti meškučiai padeda ne tik vaikams, tam tikrą vietą jie turi ir suaugusiųjų širdyje, – praneša „The Daily Mail“.

Didžiojoje Britanijoje atlikta apklausa atskleidė, kad net 35 proc. suaugusių britų vis dar miega su meškučiu, kadangi jis apklaustiesiems ne tik padeda užmigti, bet ir nuramina.

Apklausoje, kurią inicijavo viešbučių tinklas „Travelodge“, kad išsiaiškintų britų miegojimo įpročius, dalyvavo 6 tūkstančiai respondentų.

50 proc. apklausoje dalyvavusių britų atskleidė, kad vis dar turi patį mylimiausią meškiuką iš savo vaikystės laikų.

Ketvirtadalis apklaustų vyrų prisipažino meškučius visuomet pasiimantys, kai važiuoja į komandiruotes ar į kitas su verslu susijusias keliones, kadangi šis minkštas žaislas jiems padeda užmigti ir primena paliktus namus.

Vis dėlto daugelis britų gėdijasi ir nenori, kad apie polinkį miegoti su meškučiu sužinotų jų draugai – 14 proc. vedusių vyrų prisipažino minkštus žaislus paslepiantys, kai atvažiuoja giminaičiai ar draugai, tuo tarpu 10 proc. nevedusių vyrų, tikino paslepiantys meškučius nuo savo merginų.

Nemažai (15 proc. vyrų ir 10 proc. moterų) apklausoje dalyvavusių britų taip pat prisipažino ne tik miegantys, bet ir pasikalbantys su savo meškučiais, jie tikino pasipasakojantys jiems didžiausias savo paslaptis.

Net 50 proc. apklausoje dalyvavusių britų atskleidė, kad vis dar turi patį mylimiausią meškiuką iš savo vaikystės laikų.

Anot kompanijos atstovų, apklausą inicijavusio viešbučio tinklo darbuotojai bandė šeimininkams sugrąžinti 75 tūkst. įvairių viešbučių kambariuose Didžiojoje Britanijoje paliktų meškučių. Kaip pasirodė, daugelio jų savininkai buvo suaugusieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas