Balandžio 30 d. įvyks pirmoji “Atsakingas Restoranų Verslas Lietuvoje” konferencija, kurios metu bus gvildenamos aktualijos apimančios vietinių, sezoninių produktų naudojimą restorane, tiesioginį bendradarbiavimą su Lietuvos ūkininkais. Restoranai turės unikalią galimybę susipažinti su sėkmingiausiais atsakingų restoranų pavyzdžiais Lietuvoje bei jų patirtimi, sužinoti, kodėl atsakingu būti apsimoka. Konferencijos metu bus išrinktas ir apdovanotas Atsakingiausias Lietuvos restoranas.
Kas kviečiamas dalyvauti?
Restoranų atstovai, tiekėjai bei Lietuvos ūkininkai.
Kokios temos bus gvildenamos konferencijos metu?
– Restoranų verslo tendencijos, ko reikalauja vartotojai, ką diktuoja užsienis.
– Lietuvos ūkininkų produkcija restoranuose.
– Kuo keisti nykstančias žuvis/ekologiški žuvies ūkiai Lietuvoje.
– Mikroklimatas restorane/viešbutyje: valikliai/plovikliai/gaivikliai, reikalavimai indams.
– Kaip išvengti GMO?
– Efektyvus atliekų tvarkymas restorane.
– Atsakingų restoranų pasiekimai Lietuvoje.
– Atsakingu būti apsimoka.
– Atsakingiausių restoranų apdovanojimai.
Konferencija sulaukė didelio susidomėjimo, todėl, dalyvių prašymu, registracija pratęsiama iki balandžio 19 d.
Vietų skaičius ribotas. Dalyvavimas nemokamas.