Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dirbtinis įdegis tampa nebemadingas

Britų žiniasklaida paskelbė verdiktą – dirbtinio įdegio amžius pasibaigė. Atėjusi nauja mada reikalauja kur kas mažiau vargo ir nieko nekainuoja. Šlovė natūralumui – skelbia Dailymail.co.uk.
Victoria Beckham
Victoria Beckham. / „Scanpix“ nuotr.

Žurnalistai pabrėžia mados pasikeitimą, drąsiai rodydami į Victorią Beckham, kuri anksčiau buvo viena rimčiausių dirbtinio įdegio propaguotojų. Tačiau palikusi praeityje didesnius krūtinės implantus, ji atsisveikino ir su smarkiai apskrudusia oda.

Pabrėžiama, kad blyškus kūnas nebėra gėda ir netgi tampa populiaria tendencija. Juokaujama, kad tokios baltos odos savininkės kaip Lily Cole, Daisy Lowe, Agyness Deyn ir Erin O’Connor dabar gali drąsiai džiaugtis turėdamos aristokratiškai blyškią odą.

Britai akcentuoja, kad net didžiausios dirbtinio įdegio fanatikės rimsta ir odos iki rudumo „nebedegina“ – renkasi keletu tonų šviesesnius atspalvius.

Garsenybių pasaulis vienareikšmiškai pasirinko: 2009-aisiais geriausias įdegis – jokio įdegio. Šiemet karaliauja subtilus žavesys ir kerintis natūralumas. Juokaujama, kad tokia mada kur kas patogesnė sunkmečiu, kadangi „madingu įdegiu“ galima pasipuošti ir dirbant be atostogų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas