Italijoje užsidaro restoranas, kuriame išrastas desertas tiramisu

Italijos restoranas „La Beccherie“, kuriam priskiriamas vieno populiariausių desertų pasaulyje – tiramisu – išradimas, paskelbė apie užsidarymą. Restoranas visam laikui duris užvers jau šio kovo pabaigoje, rašo „Global Post“.
Tiramisu desertas
Tiramisu desertas / Fotolia nuotr.

„Labai sumažėjo klientų. Mes netekome politikų, verslininkų ir kitų visuomenės narių“, – restorano savininkas Carlo Campeolis aiškino Italijos naujienų portalui „Corriere della Serra“.

Restoraną „La Beccherie“ Trevise 1939 metais atidarė Carlo senelis. Aštuntojo dešimtmečio pabaigoje jame pradėtas gamintis dieviškas kavoje ir likeryje permirkęs desertas tiramisu. Pasakojama, kad C.Campeolio giminaitė Ada pirmą kartą jį pagamino, kai po gimdymo ieškojo kokio nors ypatingo skanėsto, kuris jai pakeltų nuotaiką.

„Global Post“ pažymi, kad nuo finansų krizės Europoje pradžios Italijoje užsidarė daugiau nei 60 tūkst. barų ir restoranų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Aukščiausios klasės kavos aparatai: ar verta į juos investuoti?
Reklama
Įspūdingi baldai šiuolaikinei svetainei: TOP 5 pasirinkimai