Užkandinių „McDonald's“ tinklo atstovas sakė, kad J.Delligatti mirė artimųjų apsupty. Mirties priežastis nenurodoma.
J.Delligatti buvo „McDonald's“ franšizės valdytojas Pitsburgo mieste (JAV, Pensilvanija). 1967-aisiais jis pasiūlė standartinį meniu – mėsainius, sūrainius, keptas bulvytes ir pieno kokteilius – papildyti mėsainiu su dviem mėsos maltiniais. Iš pradžių naujiena buvo pristatyta vietos užkandinėse, o po metų įtraukta į visos šalies „McDonald's“ užkandinių valgiaraščius.
Po kelerių metų J.Delligatti sugalvojo naują produktą – kiaušininį „McMuffin“ – sumuštinį su kietai keptu kiaušiniu ir šonine, kuris užkandinėse buvo pateikiamas tik rytais. Vėliau ši idėja buvo išplėtota, ir po poros metų „McDonald's“ užkandinėse atsirado atskiras pusryčių valgiaraštis.
„Big Mac“, sumuštinį su dviem maltiniais, sūriu, raugintais agurkais ir salotų lapais pateikiamais į tris dalis perpjautoje bandelėje su sezamo sėklomis, žurnalas „The Economist“ naudoja kaip gyvenimo kokybės įvairiose šalyse matavimo vienetą (vadinamasis „Big Mac“ indeksas), nes tai populiarus patiekalas, o į jo sudėtį įeina pagrindiniai bet kurios valstybės žemės ūkio produktai.