Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo įmantrių vardų vaikams iki Britney: įžymybės 2008 metais

Tulžingos skyrybos, ekscentriški kūdikių vardai, Britney Spears atgimimas ir tragiška australų aktoriaus mirtis dominavo 2008 metų antraštėse apie įžymybes.
Britney Spears išsipasakojo TV laidoje
Britney Spears išsipasakojo TV laidoje. / thesun.co.uk nuotr.

B.Spears, pasiekusi patį dugną, šiais metais pradėjo sunkų kelią aukštyn. Kai sausio pradžioje ji buvo nuvežta į psichiatrijos ligoninę, atrodė, kad ir šie metai bus tokie patys kaip ankstesni, kai spauda nuolat turėjo rašymo apie jaunų žvaigždučių bėdas.

Ilgas ir kankinamas B.Spears nuopuolis atrodė galutinis, kai ją po tris valandas trukusio konflikto dėl dviejų mažamečių sūnų globos iš namų Los Andžele išvežė pririštą prie neštuvų.

Vis dėlto šią dramą po kelių savaičių pranoko antrasis jos išvežimas į ligoninę, šį kartą – su policijos palyda. Tuomet siekta dar kartą įvertinti jos psichinę sveikatą. Tai padaryta vėl pradėjus nuogąstauti dėl jos saugumo.

Širdį draskančiose paparacų nuotraukose, darytose prieš pat antrąjį B.Spears apsilankymą ligoninėje, matyti susivėlusi buvusi popmuzikos princesė, raudanti šalikelėje prie savo namų.

Tačiau, laimė, toji ligoninės drama buvo žemiausias B.Spears gyvenimo taškas ir netrukus, tėvui perėmus jos reikalus, viskas ėmė keistis į gera. Dainininkė ėmėsi savo žlugusios karjeros ir sėkmingai grįžo į sceną.

„Praradau centrą, praradau save“, – gruodžio mėnesį per jausmingą interviu MTV prisipažino 27 metų B.Spears. Tą mėnesį ji grįžo į popmuzikos viršūnę – jos naujasis albumas užėmė pirmas populiariausiųjų sąrašų vietas ir ji paskelbė, kad 2009-aisiais surengs pirmąsias po penkerių metų pertraukos pasaulio gastroles.

Praradau centrą, praradau save. Gruodžio mėnesį per jausmingą interviu MTV prisipažino 27 metų B.Spears.

B.Spears sausio mėnesio bėdos sutapo su 28 metų aktoriaus Heatho Ledgerio mirtimi. „Oskarui“ nominuota „Kuproto kalno“ (Brokeback Mountain) žvaigždė buvo rasta negyva savo bute Niujorke, atsitiktinai perdozavusi vaistų.

„Jis tik pradėjo kilti ir netekti jo tokiame jauname amžiuje yra tragiška netektis“, – sakė aktorius ir režisierius Melas Gibsonas, išreikšdamas viso pramogų pasaulio jausmus dėl šios mirties.

Žavėjimasis H.Ledgeriu virto kino teatrų kasų fenomenu – paskutinis jo filmas „Tamsos riteris“ (The Dark Knight), kuriame vaidino piktadarį Džokerį, šią vasarą uždirbo rekordines pinigų sumas.

Tuo tarpu bulvariniai leidiniai, B.Spears pasitraukus iš viešumos, galėjo grįžti prie vieno mėgstamiausių savo žanrų – įžymybių vaikų gimimo.

Niekas taip nedomino paparacų kaip Brado Pitto ir Angelinos Jolie dvynių gimimas liepos mėnesį.

Įtakingosios Holivudo poros bandymai pridengti jų gimimą privatumo skraiste persikraustant į Pietų Prancūziją iš esmės buvo sėkmingi.

Tikru geriausiųjų stiliumi Brangelinos dvynukai Vivienne Marcheline ir Knoxas Leonas pasauliui po kelių savaičių buvo pristatyti nuotraukomis žurnale „People“, kurios jam, kaip pranešama, atsiėjo 14 mln. dolerių (35,3 mln. litų). Pinigai atiteko labdarai.

B.Pitto ir A.Jolie naujagimių vardai šiemet buvo tarp pačių neįmantriausių, nes kitoms vaikų susilaukusioms įžymybėms tiko viskas – nuo Bronxo Mowgli, kaip savo vaiką pavadino Ashlee Simpson ir Pete'as Wentzas, iki Zumos Rocko – Gwen Stefani ir Gavino Rossdale'o sūnaus vardo, kuris yra toks pats, kaip ir Nigeryje esančio didžiulio monolito pavadinimas.

„Pasakyčiau, kad neįprastų ar keistų vaikų vardų pasaulyje tai didžiausia dviguba našta po Moxie CrimeFighter, mago Penno Jillette'o dukters, ir Piloto Inspektoriaus, aktoriaus Jasono Lee sūnaus", – sakė Linda Rosenkrantz, knygos „Vaikų vardų biblija“ (The Baby Name Bible) bendraautorė.

Tuo tarpu kitos poros rengė prabangius, bet nereklamuotus vestuvių pokylius.

Tarp žiedus šiais metais sumainiusių įžymybių yra dainininkė Beyonce ir hiphopo magnatas Jay-Z, aktorė Scarlett Johansson ir Ryanas Reynoldsas, golfo bei teniso legendos Gregas Normanas ir Chris Evert.

Tačiau buvo ir tokių įžymybių, kurioms teko samdyti skyrybų advokatus. Didžiausio dėmesio, žinoma, sulaukė popmuzikos karalienė Madonna ir jau buvęs jos vyras, britų režisierius Guy Ritchie, kurie išsiskyrė po beveik aštuonerių santuokos metų.

Liepos mėnesį, kelios savaitės prieš savo 50-ąjį gimtadienį, Madonna žengė neįprastą žingsnį – paskelbė pareiškimą, kuriuo neigė bulvarinėje spaudoje platinamus gandus, kad ji skiriasi su vyru ir užmezgė romantiškus santykius su beisbolo žvaigžde Alexu Rodriguezu.

„Su vyru skirtis neplanuojame“, – tame pareiškime teigė Madonna.

Tačiau vos po trijų mėnesių jos atstovė paskelbė: „Madonna ir Guy Ritchie susitarė skirtis po septynerių su puse metų santuokos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai