Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nutukusi britė prašo valdžios pinigų, kad duktė išvengtų jos likimo

Nutukusią dešimtmetę auginanti labai apkūni britė nusprendė, kad valdžia turėtų apmokėti 4 tūkst. svarų kainuojančią svorio metimo stovyklą. Tuo metu mergaitė dėl savo storumo kaltina motiną.
Nutukimas šiuo metu tampa didelė problema
Nutukimas šiuo metu tampa didelė problema / Tony Alter, Flickr.com

Kaip rašo „The Daily Mail“, 34 metų Liza Thomson parašė laišką Didžiosios Britanijos sveikatos sekretoriui Jeremy Huntui prašydama finansinės paramos jos dukrai Holly Annai, kad ši galėtų penkias savaites praleisti sveikatingumo stovykloje.

1 metro 22 centimetrų ūgio mergaitė sveria daugiau kaip 50 kilogramų.

Pasak motinos, dukra nemoka sustoti valgyti: „Išbandžiau viską, bet galiausiai supratau, kad nieko negaliu padaryti. Ji serga priklausomybe nuo maisto, kuri yra emocinė. Ji yra judri mergaitė, tačiau vakarais ji gali suvalgyti viską, kas yra namuose.“

Išbandžiau viską, bet galiausiai supratau, kad nieko negaliu padaryti. Ji serga priklausomybe nuo maisto, kuri yra emocinė.

Bedarbė L.Thomson pasakojo, kad sykį namo iš mokyklos grįžusi dukra jos paklausė – „mamyte, kodėl padarei mane stora.“

Moteris įsitikinusi, kad sveikatingumo stovykla padėtų pakeisti dukters gyvenimą. Pofesoriaus Paulo Gately įkurtoje stovykloje vaikai nemuštruojami kaip kareivinėse – joje mokoma atsirinkti maistą, pamėgti aktyvų gyvenimo būdą.

Akivaizdu, kad pati L.Thompson turi nemažų problemų su antsvoriu.

Ji aiškino, kad nepaisant to, jog visi mano, kad pati nutukino dukterį, ji yra įsitikinusi, jog valdžia turėtų padėti ne tik jos dukrai, bet ir kitiems nutukusiems vaikams.

„Valdžia skundžiasi gyventojų nutukimu. Aš pasakiau – darykime ką nors. Paprašiau banko paskolos, paprašiau valstybės pinigų, – kalbėjo ji. – Aš pasirinkau būti stora, tačiau nesirinkau to savo dukteriai. Aš kaunuosi už galimybę jai gyventi normalų gyvenimą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas