Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Palangos vasaros parkas“ kviečia į Palangos kurorto šventę

Jau šį savaitgalį Palangoje įvyks aktyvaus kurortinio sezono atidarymas „Myliu Palangą 2019“, kuris pakvies visa galva pasinerti į šventines pramogas.
Vasaros pramogų parkas
Vasaros pramogų parkas / Vasaros pramogų parko nuotr.

Pramogų kompleksas „Palangos vasaros parkas“ paruošė renginių, užsiėmimų ir staigmenų ne tik mažiausiems kurorto lankytojams, bet ir jų tėveliams.

Mažieji kurorto lankytojai galės išmėginti „Palangos vasaros parko“ siūlomas pramogas: aktyviai praleisti laiką didžiausiame batutų parke Lietuvoje po atviru dangumi, pamėginti įveikti „Ninja warrior“ unikalų kliūčių ruožą, išbandyti jėgas mini golfo aikštyne ar tiesiog padūkti saugioje trijų aukštų žaidimų aikštelėje. Visą šventinį savaitgalį įsigyjantys bilietus į „Palangos vasaros parką“, laimės valandomis, bus vaišinami nemokamais „Nykštuko“ ledais.

J.Basanavičiaus gatvėje, šalia didžiausios pramogų zonos, „Palangos vasaros parkas“ pakvies į šventinę mugę, kuri vyks nuo penktadienio iki sekmadienio 11–20 valandomis. Mugės dalyviai ir organizatoriai siūlys inspiracijų ieškoti ne tik suaugusiųjų, bet ir vaikų įvaizdžiui ar garderobui. Šventinėje mugėje tendencijas pristatys gerai žinomi lietuvių kūrėjų prekiniai ženklai: Selado aprangos studija, TikoPatiko, Taškuota suknelė, Mocca, JUST.IN, SIS NAMAI, ĮdoMiau, Tekslina, Kewimax, AJ Puksis ir kiti.

„Šį kartą į mugę atsivešime ne tik dirbinius iš odos, bet ir pirmąją lininių rūbų kolekciją, kurią kūrėme atsižvelgdami į sezoniškumą – ši kolekcija tinka dėvėti ne tik paplūdimyje, bet ir mieste.“ – teigė prekinio ženklo JUST.IN dizainerė Justina Gedminė.

Sekmadienį, tėvo dienai paminėti, 14 valandą „Palangos vasaros parke“ įvyks nemokamas Klaipėdos muzikinio teatro Vaikų operos studijos koncertas, kuriam vadovauja Vytautas Valys bei choreografas ir režisierius Taurūnas Baužas. Jaunieji talentai kuria išskirtines muzikines programas, sėkmingai dainuoja žymiausiuose Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro spektakliuose, skina laurus muzikiniuose festivaliuose.

Koncerto metu išgirsite mažųjų grupės atliekamas Vaidoto Juozo Lyguto miuziklo „Juokų diena“ ištraukas. Taip pat pasirodys ir jaunosios solistės: Radvilė Galminaitė, Ieva Šmaižytė ir Milėja Bičkaitytė. O Vaikų operos studijos vyresnieji auklėtiniai pasirodymo metu atliks tokias grandiozines dainas kaip Adele „Skyfall“ bei Eurythmics „Sweet Dreams“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas