Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per gražiausio užpakaliuko rinkimus nužudytas žiūrovas

Savaitgalį Rusijos mieste Irkutske vykę gražiausio užpakaliuko rinkimai baigėsi kruvina drama.
Gražiausio Irkutsko užpakaliuko savininkė Karina
Gražiausio Irkutsko užpakaliuko savininkė Karina / Kadras iš life.ru video siužeto

Dvylika gražiausių Irkutsko merginų šeštadienio vakarą žiūrovams demonstravo savo intymias grožybes. Reginį stebėję vyrai buvo kaip reikiant įsiaudrinę ir rungėsi dėl vietų arčiau scenos. Daugelis buvo gerokai išgėrę, praneša life.ru.

3 val. nakties, kai konkurso dalyvės ant scenos vis dar kaitino žiūrovų aistras, tarp kelių vaikinų kilo aršus konfliktas. Jie išėjo į gatvę aiškintis santykių ir pradėjo vieni į kitus šaudyti iš pneumatinių pistoletų. Susišaudymo metu buvo sužeistas 25 metų jaunuolis. Nors sužalojimas nebuvo sunkus, tačiau istorija baigėsi tragiškai – vienas sužeistojo priešininkas prišoko prie gulinčio vaikino ir dūrė jam peiliu tiesiai į širdį. Auka mirė iš karto.

Dar trys per susišaudymą vidutiniškai sužaloti vaikinai išvežti į ligoninę. Du iš šaudžiusiųjų spėjo iš nusikaltimo vietos pasprukti savo automobiliu. Vyksta jų paieška, Irkutsko milicija apklausinėja liudininkus ir kuria bėglių fotorobotus.

Nepaisant kruvinos dramos, konkursas tęsėsi toliau. „Metų užpakaliuko“ titulo savininke tapo aštuoniolikmetė Karina. Mergina nuo šešiolikos metų šoka rytietiškus šokius, o dabar jau dirba ir sportinių šokių mokyklos vadove.

Pasiryžusi laimėti konkursą, Karina net išsiskyrė su savo sužadėtiniu. Jis priešinosi mylimosios ketinimams dalyvauti tokiame atvirame renginyje. Karina kol kas nenusprendė, kaip išleis piniginį prizą – 40 tūkst. rublių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas