Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos nuovada Paryžiuje uždaryta dėl pareigūnus užpuolusių blusų

Viena policijos nuovada šiaurės rytų Paryžiuje buvo priversta užsidaryti po to, kai dėl blusų invazijos darbo sąlygos pareigūnams tapo neįmanomos, praneša CNN.
Blusa
Blusa / 123rf.com nuotr.

Policijos nuovada Prancūzijos sostinėje buvo evakuota sekmadienį, vietinėje spaudoje pasirodė ir nuovados nuotraukos. Jose užfiksuotas ant durų kabantis lapelis, informuojantis, kad policijos nuovada iki atskiro įspėjimo yra uždaroma.

Paryžiaus policijos sąjunga savo „Twitter“ paskyroje nurodė, kad nuovadoje dirbantys pareigūnai „keletą dienų kentėjo blusų antpuolį, dėl ko galiausiai darbo sąlygos tapo netoleruotinos“.

„Nepaisant kenkėjų kontrolės kompanijos įsikišimo, problema išlieka, nes nebuvo įgyvendinta visiška patalpų dezinfekcija“, – rašoma pareiškime, kuriame taip pat priduriama, kad keletui pareigūnų dėl daugybinių blusų įkandimų teko kreiptis į medikus.

„Blogiausia yra tai, kad pareigūnai šiuos „gyvūnėlius“ su savimi parsinešė ir į savo namus, taip blusomis užkrėsdami ir savo šeimos narius“, – toliau rašoma pareiškime.

Pareigūnų sąjungos generalinis sekretorius Emmanuel'is Cravello, „France Bleu“ naujienų portalui sakė, kad ir kai kurių pareigūnų vaikai yra gydomi nuo blusų įkandimų.

Anot Pareigūnų sąjungos sekretorės regione Yvanos Assioma, blusas į nuovadą veikiausiai „atnešė“ apklausai atvežami ar į areštinę uždaryti žmonės.

Anot jos, minėtoje policijos nuovadoje, dezinfekcija buvo atlikta prieš savaitę, tačiau iš jos buvo maža naudos.

„Norint sukontroliuoti blusų invaziją, būtina dezinfekuoti visą pastatą ir netgi automobilius, kuriais važinėja pareigūnai“, – sakė ji.

Pareigūnų sąjunga reikalauja visiškos nuovados dezinfekcijos, kuri gali užtrukti iki 48 valandų.

Kaip praneša „Le Parisien“, ta pati nuovada 2017 metais buvo evakuota dėl utėlių ir blusų invazijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito