Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rekordinio „Teleloto“ Aukso puodo laimėtoja iš Kauno gautais pinigais lepins katę

Pirmasis žiemos sekmadienis, gruodžio 6-oji, vienam „Teleloto“ žaidėjui atnešė daugiau nei trečdalį milijono eurų. Tačiau didžiulės sumos Aukso puodo laimėtojas į loteriją delsė kreiptis. Loterija netgi pradėjo viešai ieškoti laimėtojo. Tačiau gruodžio 15-ąją, antradienį laimingasis laimėtojas atsirado ir pats atvyko į loteriją. Pasirodo, laimė šį kartą nusišypsojo pensininkei iš Kauno.
1000-asis „Teleloto“ žaidimas
1000-asis „Teleloto“ žaidimas / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Teleloto“

Tiesa, pamačiusi žurnalistus senolė džiaugsmu netryško ir „Olifėjos“ atstovei pareiškė: „Nereikia man gadinti sveikatos į senatvę“.

Be to, pasirodo, kad kaunietės šeimoje bilietus perka visi, net ir penki anūkai.

40 metų finansininke dirbusiai moteriai laimingą bilietą nupirko jos dukra. Laimėtoja įsitikinusi, kad jos atžala turi laimingą ranką. Dukra savo motinai po du bilietus kiekvieną savaitę perka nuo pat „Teleloto“ atsiradimo pradžios, t.y jau net du dešimtmečius.

Tiesa, iki šiol buvusiai finansininkei fortūna nesišypsojo. Moteris nebuvo laimėjusi jokių stambesnių pinigų sumų ar daiktinių prizų, bet pastaruoju metu svajojo išlošti automobilį, kurio reikia vienai iš moters anūkių. 

Be to, pasirodo, kad kaunietės šeimoje bilietus perka visi, net ir penki anūkai.

Aukso puodas su 330 477 eurais (daugiau nei 1 mln. 141 tūkst. litų) laimėtas gruodžio 6 dieną „Teleloto“ žaidimo metu. Nors senjorė apie laimėjimą jau žinojo kitą dieną, tačiau iš pradžių laime nepatikėjo, ir į „Olifėją“ kreipėsi tik šiandien, gruodžio 15 d., kuomet buvo paskelbta laimėtojo paieška.

Žinoma, kad didžiulę sumą kaunietei atnešęs bilietas pirktas parduotuvėje „Prisma“, Jonavos g. 60, gruodžio 5 dieną (šeštadienį), 14:09 val.

Paklausta, kam išleis netikėtai gautą milžinišką pinigų sumą, senolė juokavo, kad jos auginama katytė labai mėgsta brangų maistą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus