Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Zuikeliams išaušo sunkios dienos

„Playboy“ ketina nutraukti DVD leidybą, kad išsigelbėtų nuo finansinio žlugimo.
H.Hefneris su savo „zuikeliais“ – H.Madison (kairėje) ir B.Marquardt
H.Hefneris su savo „zuikeliais“ – H.Madison (kairėje) ir B.Marquardt / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Garsiausia pasaulyje erotikos ir pramogų imperija, kuri leidžia suaugusiems skirtą skaitomiausią žurnalą, nutrauks DVD leidybą, kad sutaupytų apie 12 mln. dolerių kasmet. „Playboy Enterprises Inc.“ pareiškė, kad dabar ji sutelks dėmesį į savo produkcijos platinimą internetu. Restruktūrizavimas kainuos 2 mln. dolerių. Be to, bus atleista apie 80 darbuotojų.

„Playboy“ tikisi, kad tokios permainos jau šių metų pabaigoje duos teigiamą efektą ir pataisys blogą kompanijos padėtį kitais metais. Pastaruoju metu „Playboy“ įkūrėjas ir savininkas Hugh Hefneris sulaukė primygtinų finansinių patarėjų raginimų arba apkarpyti etatus savo būstinėse Los Andžele ir Niujorke, arba susitaikyti su realia bankroto galimybe, praneša telegraph.co.uk. Kompanijos akcijų vertė neseniai sumažėjo beveik penkis kartus.

Finansinė krizė – ne vienintelė bėda, pastaruoju metu jaudinanti 82 metų H.Hefnerį. Praėjusią savaitę jį paliko „draugė numeris 1“ – Holly Madison. Magnatas pripažino, kad išsiskyrimui įtakos turėjo bevaisės pastangos susilaukti kūdikio su 54 metais jaunesne mergina. Anksčiau H.Hefneris kalbėjo, kad jis ketina su H.Madison praleisti „visą likusį gyvenimą“.

Nepaisant šios netekties, H.Hefneris neliko vienišas. Jo viloje Beverly Hilse ir toliau gyvena dvi draugužės – 23 metų Kendra Wilkinson ir 35 metų Bridget Marquadt. Prieš kelerius metus viloje su H.Hefneriu laiką leido ne mažiau kaip septynios gyvenimo palydovės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas