Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

AIESEC Tautų Mugė: eskursiją po visą pasaulį ves Audrius Bružas

Kovo 15 d. Vilniaus prekybos centre „Panorama“ daugiau nei 20 šalių atstovai demonstruos savo tradicinius šokius ir muziką, kvies paragauti jų nacionalinių patiekalų bei laimėti šaunių prizų. Pagrindinis renginio tikslas - skatinti toleranciją, kitų kultūrų pažinimą ir bendradarbiavimą.
Audrius Bružas
Audrius Bružas / „Utenos alaus“ nuotr.

„Tautų mugėje“ vilniečiai galės iš arčiau susipažinti su Vokietijos, Indijos, Turkijos, Ispanijos, JAV, Azerbaidžano, Brazilijos, Kinijos, Venesuelos bei kitų šalių kultūromis. Siekdama artimesnio kontakto ir ryšio tarp pasaulio šalių, didžiausia tarptautinė jaunimo organizacija AIESEC trečiąjį kartą Vilniuje rengia „Tautų mugę“. Renginys visuomenę kvies prisiliesti prie skirtingų pasaulio tautų kultūrų.

Šiais metais prie „Tautų mugės“ prisideda ir populiarus Lietuvos teatras „Kitas kampas“. Vienas iš jo narių – Audrius Bružas bus renginio vedėjas!

„AIESEC Tautų mugė – tai proga pabendrauti su tautų atstovais iš viso pasaulio, atskleisti gražiausias jų šalių paslaptis, paragauti skaniausių patiekalų, pasigėrėti tautiniais šokiais ir patiems išmokti judėti dar negirdėtais ritmais. Į AIESEC Tautų mugę galite ateiti tuščiomis, o išeisite pilni įspūdžių, potyrių ir netgi dovanų“, – teigė renginio organizatorė Agnė Bražinskaitė.

Renginiai kaip šis organizuojami ne vienoje šalyje ir dar didesniais mastais. Praeitais metais Tautų mugė , organizuota Mumbajuje, sulaukė daugiau nei 700 žmonių dėmesio!

AIESEC yra 110 pasaulio šalyse veikiantis tarptautinis tinklas jauniems žmonėms, siekiantiems išnaudoti ir tobulinti savo žinias bei įgūdžius, taip prisidedant prie valstybės ir visuomenės vystymosi.

„AIESEC Tautų mugės“ metu studentai turės galimybę susipažinti su organizacijos siūlomomis stažuotėmis ir patys išvykti į pasirinktą šalį!

KAS? „Tautų mugė“; KUR? PC Panorama, Vilnius; KADA? Kovo 15 d. , 16val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas