Kotryna Janutaitė mėgsta gaminti kuo paprasčiau

Dainininkė Kotryna Janutaitė iš grupės „Kas jos tokios?“ nevaidina virtuvės virtuozės. Kuo paprasčiau – tuo geriau.
Kotryna Janutaitė
Kotryna Janutaitė / BTV nuotr.
Temos: 1 Vakarienė

Mergina pasakoja, kad jos šeimoje niekuomet nebuvo tradicijų visiems susėsti ir valgyti už vieno stalo: visi būdavo užsiėmę ir gyvendavo savo ritmu. Todėl ir dabar valgio gaminimo ji pernelyg nesureikšmina – gamina iš to, ką turi, ir su kuo nėra per daug vargo.

Duona su užtepėle

Reikės:

– Grietinės;
– Prieskonių;
– Žalumynų;
– Baltos duonos.

Gaminimas:

Grietinę sumaišyti su prieskoniais ir žalumynais, užtepti ant duonos.

Trinta daržovių sriuba

Reikės:

– Bulvių;
– Morkų;

– Cukinijos;
– Konservuotų alyvuogių;
– Prieskonių;
– Grietinės.

Gaminimas:

Daržoves supjaustyti ir išvirti, tuomet trintuvu sutrinti iki vientisos masės. Pagardinti prieskoniais, grietine.

Obuoliai su cinamonu

Reikės:

– Kaimiškų obuolių;
– Cukraus;
– Cinamono.

Kaip pasigaminti:

Obuolius nulupti, perpjauti per pusę. Užbarstyti cukrumi ir cinamonu, tuomet keliolika minučių pakepti orkaitėje.

VIDEO: KV_20111031_Anonsas

KV_20111031_Anonsas from Big Adventure / Eazytv on Vimeo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų