Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Ramūnas Fetingis: „Skaniausias – 1+ grupės kraujas“

BTV laidos „Autopilotas“ vedėjas ir Gazas.lt redaktorius Ramūnas Fetingis maistą geriau naikina nei gamina. Ruošdamas bulves įsipjovęs pirštą jis guodėsi bent tuo, kad jo kraujas – labai skanus ir patiekalo neturėtų sugadinti.
Ramūnas Fetingis
Ramūnas Fetingis / Eduardo Bareikos nuotr.

Ši BTV kulinarinio realybės šou „Kviečiu vakarienės“ savaitė – kupina netikėtumų. Lenktynininką Benediktą Vanagą trečiadienį jame pakeitė kitas automobilių ekspertas Ramūnas Fetingis, kuriam ketvirtadienį teko neįprastas uždavinys – pagaminti vakarienę penkiems žmonėms. Gazas.lt redaktorius tikrai nėra pratęs sukiotis virtuvėje.

„Pamenu vienintelį kartą, kai pagaminau žmonai vakarienę, ji visiems apie tai pasakojo gal tris mėnesius. Žinote, kas tai buvo? Silkė su virtomis bulvėmis“, – kvatojo R.Fetingis. Jei ne žmona, šioje avantiūroje jis tikrai būtų pražuvęs.

„Ką dabar daryti, dangtį uždėti, ar nuimti, maišyti, ar ne?“, – suglumęs prie keptuvės stovėjo jis, prisipažindamas, kad neturėdamas žmonos kruopščiai surašytų instrukcijų visai nežinotų, nuo ko pradėti. Ji net schemą, kaip padengti stalą, jam nubraižė. Tačiau nuo virtuvės pavojų R.Fetingio žmonai visgi nepavyko apsaugoti: pjaustydamas bulves jis įsipjovė pirštą. „Hmm, bulvės su krauju, gal ir nieko“, – šypsojosi jis, pasiryžęs nemesti pradėto darbo.

Patiekalus R.Fetingis pasirinko elementarius. „Moliūgėlių sriuba, nes aš pats virtuvėje moliūgėlis, befstrogenas ir vaisių asorti“, – savo kulinarinį šedevrą pristatė jis. Kaip jo pastangas įvertino likę „Kviečiu vakarienės“ dalyviai, matysite ketvirtadienį 20.20 per BTV.

VIDEO: Kraujas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos