Reikės:
– pomidoras;
– avokadas;
– krevetės.
Padažui:
– aliejus;
– citrina.
Kaip pasigaminti:
Pomidorą, avokadą supjaustome. Sluoksniuodami dedame pomidorą, avokadą, krevetes, užpilame padažo, uždedame papuošimų.
Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas užkandis |
Karštas patiekalas:
– Reikės:
Vištiena, krakmolas, paprika, grybai, grietinėlė, šparagas, brokolis, Briuselio kopūstas.
Kaip pasigaminti:
Vištieną pabarstome prieskoniais, sumaišome su krakmolu ir vandeniu, kepame neliesdami vienas prie kito, kad nesuliptu. Atskirai pakepame daržoves, tada viską sudedame į vieną keptuvę, užpilam grietinėlės ir viską dar truputį maišydami pakepame.
Desertas:
Reikės:
Vaisių – obuolys, kriaušė, avokadas, braškė, gervuogė, bananas, natūralus jogurtas ir šaldytos trintos avietės.
Kaip pasigaminti:
Jogurtą sumaišome su trintomis avietėmis, tada sumaišome vaisius ir įdedame viską į avokado kevalą, papuošiame gervuoge.
Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas desertas |