Renatos Užialkaitės receptai

Užkandis:
Renatos receptas
Renata Uzialkaitė / Eduardo Bareikos nuotr.

Reikės:

– pomidoras;

– avokadas;

– krevetės.

Padažui:

– aliejus;

– citrina.

Kaip pasigaminti:

Pomidorą, avokadą supjaustome. Sluoksniuodami dedame pomidorą, avokadą, krevetes, užpilame padažo, uždedame papuošimų.

Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas užkandis
Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas užkandis

Karštas patiekalas:

– Reikės:

Vištiena, krakmolas, paprika, grybai, grietinėlė, šparagas, brokolis, Briuselio kopūstas.

Kaip pasigaminti:

Vištieną pabarstome prieskoniais, sumaišome su krakmolu ir vandeniu, kepame neliesdami vienas prie kito, kad nesuliptu. Atskirai pakepame daržoves, tada viską sudedame į vieną keptuvę, užpilam grietinėlės ir viską dar truputį maišydami pakepame.

Desertas:

Reikės:

Vaisių – obuolys, kriaušė, avokadas, braškė, gervuogė, bananas, natūralus jogurtas ir šaldytos trintos avietės.

Kaip pasigaminti:

Jogurtą sumaišome su trintomis avietėmis, tada sumaišome vaisius ir įdedame viską į avokado kevalą, papuošiame gervuoge.

Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas desertas
Eduardo Bareikos nuotr./Renatos gamintas desertas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų