Užkandis „Iš vandens“
Reikės:
– Tuno;
– Svogūnų;
– Konservuotų kukurūzų;
– Prancūziško batono;
– Citrinų sulčių.
Kaip pasigaminti:
Svogūnus supjaustyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Sumaišyti tuną, kukurūzus, svogūnus. Patiekti mažomis porcijomis užtepus ant batono.
Eduardo Bareikos nuotr./Užkandis „Iš vandens“ |
Pagrindinis patiekalas „Iš dangaus“
Reikės:
– Makaronų;
– Vištienos;
– Česnako;
– Sojos padažo;
– Viduržemio jūros prieskonių mišinio;
– Sviesto;
– Medaus.
Kaip pasigaminti:
Pradėti virti makaronus. Smulkiai supjaustyti vištieną, užpilti truputį sojos, prieskonių mišinio ir užberti sutrintą česnaką. Paruoštą vištieną suberti į pakaitintą keptuvę ir kepti apie 10 minučių ant vidutinio karščio kaitros. Į išvirusius makaronus įdėti sviesto ir išmaišyti. Iškepta vištiena patiekiama šalia arba ant makaronų.
Eduardo Bareikos nuotr./Pagrindinis patiekalas „Iš dangaus“ |
Desertas „Iš pievos“
Reikės:
– Vaflių lakštų;
– Kondensuoto pieno;
– Sutirštintas konsensuoto pieno „Rududu“;
– Kokoso drožlių.
Kaip pasigaminti:
Vaflių lakštus pertepti sluoksniuojant kondensuotu pienu ir „Rududu“. Viską gerai suslėgti (ant viršaus uždėkite pjaustymo lentelę, o ant jos, pavyzdžiui, puodą). Šaldytuve laikyti mažiausiai valandą, o dar geriau – per naktį. Suslėgtą vaflį supjaustyti kubeliais ar kita norima forma, šonus aptepti „Rududu“ ir apvolioti kokosų drožlėse.
Skanaus!
Eduardo Bareikos nuotr./Desertas „Iš pievos“ |