Urtės Šilagalytės receptai

Dainininkė, BTV realybės dramos „Lietuvos princesė“ dalyvė Urtė Šilagalytė kulinariniame realybės šou „Kviečiu vakarienės“ visus sužavėjo savo kulinariniais sugebėjimais. Štai kokius patiekalus ji pasiūlė.
Šaldytų uogų desertas su maskarponės sūriu
Šaldytų uogų desertas su maskarponės sūriu / Eduardo Bareikos nuotr.

Pievagrybiai su pelėsiniu sūriu ir šonine

Reikės:

– Pievagrybių;
– Mėlynojo pelėsinio sūrio;
– Šaltai rūkytos šoninės.

Kaip pasigaminti:

Išskaptuojame grybuką, į vidų įdedame pelėsinio sūrio ir apsukame šonine. Dedame į įkaitintą orkaitę 7-10 min.

Eduardo Bareikos nuotr./Pievagrybiai su pelėsiniu sūriu ir aonine
Eduardo Bareikos nuotr./Pievagrybiai su pelėsiniu sūriu ir šonine

Jautienos išpjova su pelėsinio sūrio padažu ir karštomis daržovėmis

Reikės:

– Jautienos išpjovos;
– Įvairių mėgstamų daržovių;
– Ryžių;
– Gabaliuko sviesto;
– Pelėsinio sūrio;
– Grietinėlės.

Kaip pasigaminti:

Išverdame ryžius, šaltas daržoves atšildome karštame puode su gabalėliu sviesto. Pamarinuotą išpjovą kepame iki 20 min. ant keptuvės. Padažas: sviestas, mėlynasis pelėsinis sūris, grietinėlė. Viską įkaitiname ir pamaišome.

Eduardo Bareikos nuotr./Jautienos iapjova su pelėsinio sūrio padažu ir karatomis daržovėmis
Eduardo Bareikos nuotr./Jautienos išpjova su pelėsinio sūrio padažu ir karštomis daržovėmis

Šaldytų uogų desertas su maskarponės sūriu

Reikės:

– Maskarponės sūrio;
– Šaldytų uogų;
– Morengų.

Kaip pasigaminti:

Viską sumalame, geriausia su elektriniu plaktuvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų