Prieš kurį laiką duris atvėręs sulčių baras „Morkų šėlsmas“ greta įvairios sudėties natūralių sulčių, savo meniu siūlo ir sveikuoliškus pietus.
Prisipažinsime, kad į pigių pietų medžioklę išsiruošę „15min“ žurnalistai nesitikėjo sulčių bare rasti maisto. Tačiau liko maloniai nustebinti iš siūlomų dienos patiekalų išsirinkę 12 litų kainuojantį egzotišką troškinį.
„Žiediniai kopūstai, morkos, salierų stiebai, kokosų pienas, ananasai, cukinija, pomidorai ir paprika. Tai – veganiškas patiekalas“, – paprašyta pasakyti, kas lėkštėje taip skaniai kvepia, trumpai patiekalo sudėtį pristatė baro padavėja Samanta.
Kartu su troškiniu patiekiamas ryžių garnyras ir salotos. Alkanam vyriškiui maisto porcija gal ir mažoka, tačiau nemažiau išalkusiai moteriai – pats tas.
Ypač, kai skanūs pietūs užbaigiami natūraliomis sultimis, šiame bare kainuojančiomis 3-3,5 lito. Mes ragavome morkų ir obuolių sulčių. Skrandis liko patenkintas.