Beje, patys naujojo produkto kūrėjai tokios sėkmė nesitikėjo, o pristatydami žuvies skonio vandenį paprasčiausiai, jų teigimų, siekė šiek tiek pagyvinti gaiviųjų gėrimų rinką.
Korporacija „Jones Soda“, įsikūrusi Sietle, neseniai surengė pristatymą ir per jį svečiams pasiūlė paragauti sodos vandens, tačiau neįprasto: vienas – lašišos skonio, o kitas – žuvies, kuri vadinama tako. Žuvies skonio gazuotas vanduo publikai patiko, o žiniasklaida naują produktą pavadino stulbinamu ir paragino gerti jį vietoj saldžių vaisvandenių. Todėl naujojo žuvies skonio gazuoto vandens paklausa auga kaip ant mielių.
Sėkmės paakinti „Jones Soda“ specialistai pratęsė kuriam laikui pristabdytus eksperimentus.
Rezultatas – neįprastų gaiviųjų gėrimų kolekcija. Joje – žaliųjų žirnelių, kalakutienos su padažu, bandelės, saldžių bulvių ir netgi antacito (preparatas, neutralizuojantis skrandžio sulčių rūgštį) skonio vanduo. Šių originalių gėrimų galima įsigyti visoje Amerikoje, nes amerikiečiams naujovė patiko. Logiškai mąstant, toks gazuotas vanduo amerikiečiams tikrai gali tapti išsigelbėjimu nuo nutukimo, nes žuvies ar kalakuto skonio gazuotas gėrimas puikiai imituoja užkandą, kai tenka per vakarėlius gurkšnoti degtinėlę, o kalorijų turi nedaug.