Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvai skirta 80 papildomų bilietų komplektų į olimpinį krepšinį

Trečiadienio vakarą Londono olimpinių žaidynių organizatorius (LOCOG) informavo kelionių organizatorių „Baltic Clipper“ apie patvirtintą maksimalią papildomų bilietų kvotą. Lietuvai papildomai skirta 80 bilietų komplektų į šalies rinktinės grupės varžybas.
Statymai per olimpines žaidynes bus stebimi kiaurą parą, o kilus įtarimams jie gali būti paskelbti negaliojančiais
Olimpiada. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

LOCOG komitetas yra numatęs atskirą programą, pagal kurią šalims, kurių komandos patenka į olimpines žaidynes, skiriama papildoma bilietų kvota.

„Vakar vakare gavome patvirtinimą iš LOCOG, kad krepšinio rinktinei patekus į žaidynes, Lietuvai  skiriami papildomi 80 bilietų komplektų į atrankines grupės rungtynes. 1 bilietų komplektas susideda iš penkių bilietų į grupės varžybas, kuriose rungtyniauja Lietuvos rinktinė. Tai maksimalus bilietų kiekis, kurio galėjome tikėtis“, – sako „Baltic Clipper“ projektų vadovė Daiva Anciūnaitė.

LOCOG įsipareigojo ir patvirtino, kad šaliai patekus į ketvirtfinalį, pusfinalį ir finalą bus papildomai skirta po 120 bilietų, tačiau Lietuvai nepatekus į kitą varžybų etapą, remiantis programos taisyklėmis, papildomų rezervuotų ir apmokėtų bilietų organizatoriai nebeskirs.

Bilietai į Londono olimpines krepšinio varžybas bus platinami įprastu būdu. Užklausas galima siųsti  elektroniniu paštu adresu: olimpiada@bc.lt.

Pagal išankstinę bilietų kvotą Lietuvos rinkai buvo skirti 1244 bilietai. 1116 bilietų buvo paskirstyti ir parduoti jau 2011 m. pradžioje sporto organizacijų atstovams, tvirtinant Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui. 128 bilietai parduoti Lietuvos sirgaliams per „Baltic Clipper“, kuriuos įsigijo arba užsakė 30 asmenų. Parduotų bilietų skaičius žmogui svyravo vidutiniškai nuo 3 iki 6 bilietų.

Didžioji dalis Lietuvos sirgaliams ir sporto organizacijoms skirtų išankstinių bilietų jau pasiekė šeimininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas