Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaip koronavirusas keičia internetines pažintis ir seksą per atstumą

Dėl karantino ir izoliacijos norom nenorom turime būti kūrybingi, kad susiorganizuotume „pasimatymą“ ir – dar didesnis iššūkis – sugalvotume, kaip mylėtis... be prisilietimų.
Keksiukai
Keksiukai / Annie Spratt nuotr./ Unsplash nuotr.

Pavyzdžiui, neseniai, kai karantinas JAV tapo įprastu daugelyje miestų ir valstijų, tarp Pensilvanijos universiteto Vortono verslo mokyklos studentų išpopuliarėjo neįprastas žaidimas, kurį įkvėpė populiarus „Netflix“ realybės šou. Šiame šou žmonės kalbasi per atstumą ir vėliau net susižada nematydami vienas kito.

Na, o minėtojo studentų žaidimo taisyklės paprastos: sukurkite suklastotą el.pašto adresą ir pasakykite žaidimo moderatoriams, kurią verslo mokyklą lankote, kokia yra jūsų seksualinė orientacija ir lytis.

Moderatoriai, atsižvelgdami į tą informaciją, atsitiktine tvarka parenka jums partnerį, kad galėtumėte susirašinėti elektroniniu paštu specialiai žaidimui susikurtais adresais, po savaitės leidžiama siųsti vienas kitam tekstinius pranešimus arba apsikeisti vaizdo įrašais. Štai jums pasimatymai ir seksas koronaviruso pandemijos metu.

Pažinčių programėlėms atėjo sunkūs laikai – juk visa pasimatymo organizavimo esmė yra fiziškai su kuo nors susitikti. „Match“ – internetinių pažinčių gigantų „Tinder“ ir „OkCupid“ savininko – akcijų vertė smuko 25 procentais, ir įmonė turėjo pasukti galvą, kaip suderinti visuomenės sveikatos interesą su savo verslo misija – supažindinti žmones. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas