Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Translyčio Danilo kelionė į vyrišką kūną: „Tai kaip 10 metų ieškoti teisingos diagnozės, kasdien blogėjant sveikatai“

Šiandien sutikę Danilą Pavilionį turbūt daugelis negalėtų patikėti, kad šis simpatiškas vaikinas dar prieš 10 metų buvo mergina. Pačioje virsmo pradžioje, kai Danilas suprato, kad gyvena ne savo kūne, jis taip pat net nesapnavo, kad netolimoje ateityje ne tik taip atrodys, bet ir galės jaustis pilnaverčiu vyru. Nors kaip pats juokauja, iki tobulumo dar liko kelios operacijos, tačiau 23-ejų vaikinas jaučiasi beprotiškai laimingas ir tikisi šiemet įstojęs į medicinos studijas tapti chirurgu. Pasak jo, tinkamai translyčiais besirūpinančių gydytojų šiais laikais Lietuvoje labai trūksta.
Danilas Pavilionis
Danilas Pavilionis / Asmeninio albumo nuotr.

„Pagaliau išnaudoju savo potencialą, nebeatrodo, kad švaistau gyvenimą“, – prisipažįsta Danilas Pavilionis. Tačiau tam, kad šiandien taip jaustųsi, teko pereiti išties labai daug. Tam, kad jis pagaliau pasijaustų savimi, kad vidus susilygintų su išore, jam teko pakeisti lytį.

Ir dabar gyvenimo jis tikrai nebešvaisto – perlaikęs brandos egzaminus, jis džiaugiasi gavęs 100 balų iš biologijos ir jau viena koja jaučiasi esąs medicinos fakultete. Ne gana to – atsidūrė ant žurnalo viršelio, o jau netrukus jį išvysime ir didžiajame kine – nuo rugpjūčio 28 dienos rodomame Romo Zabarausko režisuotame filme „Advokatas“.

Kaip atrodė Danilo virsmas, ką reiškia hormonų terapija ir kodėl ji Lietuvoje nėra legali – atvirame vaikino interviu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas