Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gėjumi apsimetęs sukčius ryžosi net seksui su vyru, bet apgavystė peraugo į rimtesnį nusikaltimą

Telšių apylinkės teisme išnagrinėta netradicinė byla. Kaltu pripažintas Rolandas K. pats save laiko profesionaliu sukčiumi ir pasakojo, kad tenorėjo apgauti pagyvenusį vyriškį, kuris per skelbimus ieškojo homoseksualių santykių. Tačiau teismas apgavystės Rolando K. veiksmuose neįžvelgė ir nuteisė jį dėl turto prievartavimo bei skyrė pusketvirtų metų laisvės atėmimo bausmę.
Homoseksualai
Asociatyvi iliustracija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Daug metų darau nusikaltimus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, tik iš to ir gyvenu, – teisme pasakojo Rolandas K. – Kartu su buvusia žmona dėdavome skelbimus į internetą, apgauti bandėm bet kokį žmogų.“

Teisme Rolandas K. net gyrėsi, kad jau yra apgavęs pusę Lietuvos.

„Meluočiau, jei sakyčiau, kad gailiuosi“, – rėžė jis, paklaustas, kaip vertina savo elgesį.

Pas auką nuvežė žmona

Jis pasakojo, kad 2019 metų lapkritį per kanalą „Liuks TV“ pamatė skelbimą, kad vyras ieško vyro. Sukčius nusprendė, kad tai bus kita jo auka.

Jie susirašė trumposiomis žinutėmis, apgavikas prisistatė Dainiumi, o po neilgai trukusio bendravimo susitarė susitikti.

Rolandas K. paprašė žmonos pavežti jį iki Telšių, kur gyveno auka. Pati moteris tikino apie buvusio sutuoktinio nusikaltimus nieko nežinojusi, ji neįtarė ir ką jis suplanavo šįkart.

„Paleidau Rolandą prie kažkokio namo ir jis išėjo, – prisiminė buvusi sukčiaus sutuoktinė. – Po kokių 30-40 minučių jis man paskambino ir pasakė jį paimti. Ten jis buvo su kažkokiu pagyvenusiu vyriškiu, kurio nepažinojau. Jie paprašė nuvežti juos į prekybos centrą, ten abu paleidau. Po kiek laiko Rolandas grįžo vienas su maišeliu, sakė, kad ten telefonai.“

Po lytinių santykių – grasinimai

Praėjus porai dienų po šių įvykių, lapkričio 30-ąją, į policiją atėjo vyras ir pranešė, kad jam yra grasinama bei reikalaujama pinigų.

Jis pasakojo, kad per skelbimus susipažino su Dainiumi, susitiko jo namuose.

Vyras atvirai prisipažino, kad su Dainiumi pasikalbėjo, o po to pasimylėjo. Po lytinio akto Dainius atkleidė, kad viską slapta nufilmavo, ir pareikalavo susimokėti, kitaip vaizdo įrašas bus paviešintas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas