Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milda Matulaitytė-Feldhausen: Kada duoti į dantis „bobai“ Lietuvoje taps šiek tiek nesmagu?

Dar tikrai negreitai. Ir žinote kodėl? Todėl, kad tol, kol bus paklausa, tol bus ir pasiūla. Tol, kol mes būsime kraujo ir reginių ištroškusi negudri minia, kuriai mėlynė ant bobos snukio atrodys kasdienis mums tiesiog smagumo teikiantis reginys, tol bus tų, kas mums tokių reginių parūpina.
Milda Matulaitytė-Feldhausen
Milda Matulaitytė-Feldhausen / Asmeninio albumo nuotr.

Esate girdėję tą buką juokelį apie tai, kodėl vyras negaili pinigų savo žmonos nosies plastinei operacijai? Nes jis molodiec bachūras, ką pats sulaužė, tą pats ir sutaiso! Net ir jums šitas juokelis pasirodė šiek tiek juokingas? O jei tas juokelis būtų apie jūsų dukrą? Ir ne juokelis, o jos kasdienybė? Vis dar būtų juokinga?

Pirmą kartą su moters mušimu susidūriau prieš gerus dvidešimt metų. Nuo skersvėjo man susuko sprandą, vos galėjau judėt, o į paskaitas eiti reikėjo. Kaklą šiaip ne taip įspraudusi rankšluosčių ir šalikų įtvare, išjudėjau į universitetą.

Viename praktiniame užsiėmime dalyvauti negalėjau, nueidama pasiprašyti, jog mane paleistų, būriui kolegų mestelėjau, jog sakysiu, kad gavau nuo vyro į kuprą, ha ha ha.

Tiesa, jokio vyro aš tada neturėjau, neturėjau nė draugo, mat buvau šviežiai iškepta tarptautinė stipendijatė. Tas mano „ha ha ha“ taip ir liko kabėti ore, o į mane sužiuro daugybė akių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito