Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: Išmokysime jus suprasti karantino skanėstą

Niekada nekaupėme atsargų, mūsų šaldytuvas – nuolat tuščias, išskyrus „Pecorino romano“ kietąjį sūrį ir „budintį“ butelį „Prosecco“. Net šaldiklyje – tik ledukai.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai
Jurga ir Paulius Jurkevičiai / Asmeninio albumo nuotr.

Kasdien nusiperkame tai, ką valgome. Kelių rūšių makaronų – vienintelės atsargos virtuvės spintelėje. Galima sakyti, kad štai jau ketvirtį amžiaus valgome tarsi karantine, kurio visi taip bijo. Štai keletas patarimų iš valstybės, kuri bet kokiomis sąlygomis valgė ir gėrė tik taip.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos