Vakarienė pas Jurgą ir Paulių: Išmokysime jus suprasti karantino skanėstą

Niekada nekaupėme atsargų, mūsų šaldytuvas – nuolat tuščias, išskyrus „Pecorino romano“ kietąjį sūrį ir „budintį“ butelį „Prosecco“. Net šaldiklyje – tik ledukai.
Jurga ir Paulius Jurkevičiai
Jurga ir Paulius Jurkevičiai / Asmeninio albumo nuotr.

Kasdien nusiperkame tai, ką valgome. Kelių rūšių makaronų – vienintelės atsargos virtuvės spintelėje. Galima sakyti, kad štai jau ketvirtį amžiaus valgome tarsi karantine, kurio visi taip bijo. Štai keletas patarimų iš valstybės, kuri bet kokiomis sąlygomis valgė ir gėrė tik taip.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų