Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kad darbas nuotoliniu būdu būtų veiksmingesnis: 5 patarimai, kaip deleguoti užduotis padėjėjams

Virtualios personalo paieškos įmonės „Belay“ įkūrėjai atskleidžia penkis būdus, padedančius vadovams efektyviau deleguoti užduotis nuotoliniu būdu.
Darbas iš namų
Darbas iš namų / 123RF.com nuotr.

Per 23 savo santuokos metus Shannon ir Bryanas Milesai įkūrė 14 kompanijų, tarp jų – ir 28 milijonų dolerių vertės virtualią personalo paieškos ir įdarbinimo įmonę „Belay“. Ši Džordžijos valstijoje veikianti įmonė praėjusiais metais suvedė daugiau nei 2500 virtualių asistentų su verslo lyderiais, kuriems reikalinga aukščiausios klasės administracinė pagalba.

Pasak įmonės steigėjų, vadovai, generaliniai direktoriai gali labai pakenkti savo nuotoliniu būdu dirbantiems asistentams, jei nepakankamai aiškiai su jais bendrauja ir nesiliauja perdėtai jų kontroliuoti. Taigi „Belay“ moko naujus savo klientus, kaip geriausia virtualiai bendradarbiauti su padėjėjais.

Kadangi šiandien daugybė žmonių dirba nuotoliniu būdu, Milesai dalijasi naudingiausiomis savo įžvalgomis, kurios padėtų vadovams, mėginantiems kuo efektyviau deleguoti užduotis asistentams, dirbantiems ne biure.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas