Kaip sukurti svetingą kavinę? Apie darbo principus – iš įvertintų lietuvių ir italo kavos specialisto lūpų

Svetingiausiais Vilniuje pripažinti rūšinės kavos namai „Italala Caffè“, kuriuos įsteigė verslo partnerės Julija Pangonienė ir Ramunė Vaitekonytė, savo lankytojus priima lyg namuose. Įspūdžio, kurį svečias susidarys vos pravėręs kavinės duris, svarbą akcentuoja ir Florencijoje veikiančių kavos namų „Ditta Artigianale“ šeimininkas, tituluotas kavos ruošimo čempionatas Francesco Sanapo.
Francesco Sanapo
Kavos ruošimas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dėl to, jog kavinių Vilniuje netrūksta, ko gero, nesiginčys niekas. Tačiau kodėl vienos jų geba suburti ištikimą lankytojų ratą, o kitos tampa tik atsitiktinėmis priebėgomis ar liūdi tuščios? Savo versijomis apie tai, ko reikia, kad vieta trauktų svečius, dalijasi svetingiausia Vilniaus mieste 2019-aisiais paskelbtos kavinės „Italala Caffè“ šeimininkės bei geriausios kavinės Italijoje, Florencijoje, įkūrėjas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų