„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kaip sukurti svetingą kavinę? Apie darbo principus – iš įvertintų lietuvių ir italo kavos specialisto lūpų

Svetingiausiais Vilniuje pripažinti rūšinės kavos namai „Italala Caffè“, kuriuos įsteigė verslo partnerės Julija Pangonienė ir Ramunė Vaitekonytė, savo lankytojus priima lyg namuose. Įspūdžio, kurį svečias susidarys vos pravėręs kavinės duris, svarbą akcentuoja ir Florencijoje veikiančių kavos namų „Ditta Artigianale“ šeimininkas, tituluotas kavos ruošimo čempionatas Francesco Sanapo.
Francesco Sanapo
Kavos ruošimas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dėl to, jog kavinių Vilniuje netrūksta, ko gero, nesiginčys niekas. Tačiau kodėl vienos jų geba suburti ištikimą lankytojų ratą, o kitos tampa tik atsitiktinėmis priebėgomis ar liūdi tuščios? Savo versijomis apie tai, ko reikia, kad vieta trauktų svečius, dalijasi svetingiausia Vilniaus mieste 2019-aisiais paskelbtos kavinės „Italala Caffè“ šeimininkės bei geriausios kavinės Italijoje, Florencijoje, įkūrėjas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs