Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Namo prie jūros kaina – 1,8 milijono, o pirkėjų nestinga: Palangoje NT rinka išgyvena tikrą renesansą

Milijonas eurų už namą Palangoje – ne riba. Net ir išskirtiniam turtui potencialių pirkėjų atsiranda ne vienas ir ne du – brokeriai kalba net apie 3–4 kartus didesnius pardavimus nei pernai. Nors iš rinkos pasitraukė Rusijos piliečiai, tačiau jų vietą užima lietuviai – geriau per pandemiją izoliuotis ir laiką leisti prie jūros, nei daugiabutyje Vilniuje, aiškina pardavėjai.
Palangoje šiemet skaičiuojami išaugę prabangaus NT pardavimai
Palangoje šiemet skaičiuojami išaugę prabangaus NT pardavimai / aruodas.lt nuotr.

Brangiausias šiuo metu parduodamas namas Palangoje yra Kęstučio gatvėje, jis kainuoja 1,8 milijono eurų, rodo portalo aruodas.lt duomenys. Ir už tokią kainą, panašu, savininkai nesiskubina namo pardavinėti.

aruodas.lt nuotr./Parduodamas namas Kęstučio g.
aruodas.lt nuotr./Parduodamas namas Kęstučio g.

„Mes turim tam namui pirkėjų, bet dabar savininkas ne per daug nori tą namą parduoti, bent jau vasarą. O interesantų tam namui mes turim ir ne vieną, ir ne du. Bet dabar mes dar laikome tą skelbimą, turime sutartį, ir turim interesantų, bet savininkas paprašė vasarą dar nevedžioti ir nerodyti, nes jie patys sėkmingai atvažiuoja, jų giminės, artimieji ir jie poilsiauja tame name. Klientams sakome, kad atidedame rudeniui“, – paaiškino namą pardavinėjanti NT agentūros „Rolijona“ direktorė Ona Mackevičienė.

aruodas.lt nuotr./Parduodamas namas Kęstučio g., Palangoje
aruodas.lt nuotr./Parduodamas namas Kęstučio g., Palangoje

Žiūrime toliau – „Alio“ portale parduodamas namas už 1,5 milijono eurų, tai Neringos g. 22A esanti „Antano vila“. 15min pavyko pašnekinti namo savininką Antaną Bučą. Senjoras paaiškina, kad vaikai turi savus verslus, tačiau namas dar nuomojamas už 95 tūkst. eurų per metus, ir bus parduodamas po dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas