Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Brazauskienė dėl Seimo nario mandato Kaišiadoryse varžysis su milijonieriumi Broniumi Bradausku

Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė milijonierė Kristina Brazauskienė Seimo nario mandato apsisprendė siekti Kaišiadorių-Elektrėnų rinkimų apygardoje.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Joje K.Brazauskienė susikaus su ne kartą šiame krašte nugalėjusiu įtakingu Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) atstovu, buvusiu artimu A.M.Brazausko bičiuliu, taip pat milijonieriumi Broniumi Bradausku, rašo „Lietuvos žinios“.

„Kandidatus kelsime visose vienmandatėse apygardose“, – patikino Demokratinės darbo ir vienybės partijos (DDVP) lyderė. Artimiausiomis dienomis pareiškinius dokumentus ketinama įteikti Vyriausiajai rinkimų komisijai.

„Einu Algirdo pėdomis, eisiu visur, kur jis buvo“, – teigė K.Brazauskienė.

Našlė pabrėžė „labai daug“ prisidėjusi Kaišiadoryse kuriant A.M.Brazausko muziejų, ekspoziciją mokykloje, pasakojo rėmusi daugiavaikes rajono šeimas.

„Šis kraštas man nesvetimas. Be kita ko, ten ir mano uošvija“, – pridūrė ji. Konkurencijos su senu pažįstamu B.Bradausku K.Brazauskienė tikino visiškai nebijanti.

„Pralaimėjimas manęs nebaugina, svarbu – dalyvauti. O jis yra užtikrintas, kad laimės“, – sakė ji.

„Jei nori, tegul eina“, – sakė B.Bradauskas. Jis abejojo, ar tai, kad prezidento našlė kandidatuos Kaišiadoryse, turės įtakos rinkimų rezultatams.

Pagal turtą pernai B.Bradauskas tarp Seimo narių buvo antras po Valdemaro Valkiūno. Jo ir žmonos bendras turtas su piniginėmis lėšomis 2010 metų pabaigoje sudarė 253 mln. litų. Dar 850 tūkst litų politikas buvo paskolinęs.

Dėl parlamentaro mandato Kaišiadorių-Elektrėnų apygardoje taip pat pasiryžęs kovoti buvęs Seimo narys, dabartinis Elektrėnų meras liberalcentristas Kęstutis Vaitukaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento