„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Apelsininiai blynai

Jums reikės:
Gelsvi, gražiai apskrudę blyneliai gali tapti puikiu pusryčių patiekalu.
Gelsvi, gražiai apskrudę blyneliai gali tapti puikiu pusryčių patiekalu. / Ragauk.lt nuotr.
Temos: 2 Blynai Apelsinai

– 600 g kvietinių miltų;

– 6 kiaušiniai;

– 3 apelsinai;

– 1,5 stikl. „Šeimininkės“ pieno;

– 1,5 arbat. šaukšt. cukraus;

– druskos

Gaminimas:

Išplakite kiaušinius, druską ir cukrų. Apelsinus nulupkite ir sutrinkite elektriniu maišytuvu. Į kiaušinių masę supilkite sutrintus apelsinus, pieną ir gerai išmaišykite. Po truputį suberkite miltus. Turi gautis apytirštė masė.

Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol blyneliai gražiai pagels. Skanaus!

Receptą atsiuntė Vilma.

Ragauk.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“