Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Arbūzų ir fetos salotos

Saldus, prinokęs arbūzas – kaitrios vasaros sodo gėrybė, kuria puiku mėgautis be jokių priedų. Tačiau jei nutarėte pasigaminti šį bei tą išradingesnio, verta išbandyti derinį – saldus arbūzas ir sūrstelėjęs fetos sūris. Maloniai nustebsite ir pamėgsite!
Salotas su arbūzais prieš patiekdami gerai atšaldykite.
Salotas su arbūzais prieš patiekdami gerai atšaldykite. / 123rf com. nuotr.
Temos: 1 Salotos

Jums reikės (4-5 porcijoms):

– 1 kg gerai prinokusio, bet tvirto arbūzo;

– 150-200 g. fetos sūrio;

– balzaminio acto;

– šviežios mėtos lapelių;

– jei mėgstate – raudonojo svogūno

Gaminimas:

1. Supjaustykite arbūzą stambiais kubeliais (pasistenkite pašalinti visas sėklas), sutrupinkite fetos sūrį;

2. Jei mėgstate raudonuosius svogūnus – supjaustykite vieną nedidelę svogūno galvutę plonais pusžiedžiais. Suplėšykite mėtų lapelius;

3. Dideliame dubenyje gerai išmaišykite visas sudedamąsias dalis, pašlakstykite trupučiu balzaminio acto;

4. 15-20 min. salotas palaikykite šaldytuve. Ištraukę iškart patiekite.

Skanaus! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos