„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Cukinijų ir varškės blyneliai

Jums reikės:
Kepdami cukinijų blynelius nepadauginkite miltų, masėje turi dominuoti daržovės.
Kepdami cukinijų blynelius nepadauginkite miltų, masėje turi dominuoti daržovės. / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Varškė Receptai

1 cukinijos (400–500 g svorio);
2 kiaušinių;
120–150 g „Šeimininės“ varškės;
6–7 šauštų miltų;
1 nedidelio poro;
2 skiltelių česnako;
1 arbat. šaukšt. druskos

Gaminimas:

1. Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir sutarkuokite „burokine“ tarka. Poro šviesiąją dalį supjaustykite plonais pusžiedžiais, susmulkinkite česnako skilteles. Varškę kruopščiai pertrinkite sieteliu.

2. Dideliame dubenyje sumaišykite cukiniją, porą, česnaką, varškę, supilkite šiek tiek paplaktus kiaušiniu ir miltus bei druską. Viską labai gerai išmaišykite.

3. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

4. Patiekite karštus, su grietinės ar sviesto–grietinės padažu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“